Hoe SEO teksten schrijven? Eindelijk die contentslag maken.

Overzicht SEO diensten Utrecht

Bekijk het overzicht van mijn SEO diensten. Of leer het jezelf via de bronnen onderin dit artikel.

SEO contentanalyse

Vanuit Bunnik doe ik een contentanalyse via Google Analytics, Google Search Console en via SE-Ranking. Ook ervaringen en feedback van burgers of klanten helpen daarbij. Ook website heatmaps onthullen veel.

SEO content creatie

Samen met jou en met jouw collega’s werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke (B1-taalniveau) en bruikbare content (UX). Als content creator ben ik analytisch sterk. Ik maak SEO teksten en ik zorg voor professionele foto’s en video’s. Ook vertaal ik content naar inplanbare sociale media berichten. Zelf ben ik nogal fan van OBI4wan. Ook het toewerken van een juiste contentstructuur creëert een betere Google zoekmachineoptimalisatie.

SEO en SEA

Naast inzet op SEO tekstschrijven (SEO), biedt Google Ads (SEA) de kans om op korte termijn meer website verkeer te krijgen. De investering in Google Ads kan tijdelijk zijn, zodat de organisatie goed weet via welke woorden de buitenwereld op zoek is naar producten, diensten, events en digitale platformen.

Website migratie en contentbeheer

Migratie en contentbeheer zijn gesneden koek voor mij. Ik kan met elk CMS werken, waarvan Drupal, Typo3 en het WordPress CMS het meest bekend zijn. In alle gevallen kan ik goed meedenken met website ontwikkelingen. Of nieuwe website verzorgen.