Als u webontwikkeling, webredactie en webbeheer professioneel wilt uitbesteden, kunt u mij inhuren als webredacteur.
Mail naar: gerbengvandijk@gmail.com of stuur een bericht via LinkedIn.

Webredacteur inhuren als payroll professional?

U kunt mij als WordPress webredacteur inhuren op basis van payroll. (betekenis payrolling). U krijgt elke maand een factuur waarin het gewerkt aantal uren is berekend op basis van nacalculatie. Vooraf brengen we de klus in kaart en maken we een urenbegroting, in de praktijk komt er vaak toch meer werk bij. En als dat zo is, bespreek ik dat tijdig. Vaak ben ik langer dan een jaar bij website en content projecten betrokken. Eerst tijdens de ontwerp- en bouwfase van een nieuwe website, dan de ontwikkeling van het redactionele concept en tenslotte contentcreatie en migratie. In sommige gevallen, moet eerst een huisstijl ontwikkeld worden, waarna een online ontwerp- of websitebouw bureau verder kan met het websitedesign.

Bekijk ook mijn webredactie portfolio.

En wie is Gerben G van Dijk?

gerben-webredacteur-payroll-payrolling-inhuren-UtrechtIk ben Gerben G van Dijk, webredacteur en online communicatiespecialist in hart en nieren. Mijn regio is Utrecht omgeving, waaronder dus ook Houten, Veenendaal en Zeist. Sectoren die mijn interesse hebben, zijn: zorg, onderwijs en het sociaal domein. Ik woon in Bunnik, ben getrouwd met Mariëlle en ik ben vader van drie jonge meiden: Nadien, Kiki en Dionne. Vanwege een kind met beperking heb ik veel affiniteit met zorg, behandeling, coaching en begeleiding. Momenteel werk ik bij het Kenniscentrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie in Utrecht Stad. Ik volg alles over de zorg, over ICT en over WordPress. Zoals over de uitrol van Gutenberg (WordPress 5.0). Verderop lees je de taken waarvoor je mij als webredacteur kunt inhuren. Graag introduceer ik eerst mijn blog over WordPress en webredactie.

Waarom deze webredactie blog?

In 2011 ben ik begonnen met deze blog over WordPress en webredactie, omdat ik toen begreep dat WordPress wel eens de nieuwe standaard zou kunnen worden op het gebied van contentmanagement.  Inmiddels is WordPress het meest gebruikte content managementment systeem (CMS) en er zijn ook vele redenen om WordPress te gebruiken. Deze blog helpt iedereen die WordPress ontwerp en webredactie voortvarend wil oppakken. En dit alles op een praktische wijze. Deze blog vind ik leuk om te maken en ik leer er elke dag weer van. het dwingt mij om dingen beter uit te leggen en te doorgronden. Daarnaast krijg ik veel reacties, doe ik webklussen en ontmoet ik er sowieso mensen door. Deze WordPress website is voor mij een proeftuin. Net als een echte tuin; soms verdroogt, soms overwoekerd… Maar in al die jaren is mijn WordPress blog wel blijven leven. Momenteel ontvangt deze blog 20.000 pageviews per maand.

Nieuwsbrief gerbengvandijk inschrijven blog over WordPress en webredactie

Taken bij webredacteur inhuren:

Je redenen om een webredacteur in te huren, kunnen divers zijn:

  • analyse van je bedrijf en producten voor goede positionering en zakelijke teksten die converteren.
  • webredacteur Utrecht voor e-nieuwsbrieven, sociale media en WordPress content en beheer.
  • dagelijkse webcare verrichten via Obi4wan, voor één per dag freelance sociale media monitoring.
  • webredacteur Utrecht voor advies over Google vindbaarheid: content, techniek, concurrentie en links
  • bedenken van nieuwe formats en migratie van content naar WordPress of ander CMS systeem.
  • video filmpjes met korte interviews of video klantreviews voor sociale media en website.

Ervaren webredacteur uit Utrecht inhuren

Ik kan mij met recht een online specialist noemen, vanwege mijn ervaring bij professionele webredacties, zoals die van Rijkswaterstaat, de Vrije Universiteit, FNV, Breda University en zo meer. Vanuit scherpe analyse en goed persoonlijk contact met opdrachtgevers en collega’s til ik de online communicatie naar een professioneel niveau. Verzoeken rondom teksten, foto’s, video’s en nieuwsbrieven handel ik vlot af.  De content plaats ik in een content management systemen (CMS) waarvan WordPress, Typo3 en Drupal de meest bekende zijn. Daarnaast zorg ik daadwerkelijke voor online vernieuwing. Dit geeft meer bereik, meer online zichtbaarheid, een beter imago, meer klanten en/of tevreden gebruikers. Uw boodschap aan uw doelgroepen wordt duidelijker en concreter. Zo haalt u eerder uw doelstellingen op online communicatie en marketing gebied.

Een gedreven webredacteur inhuren

Mijn ambitie is om, vanuit een zelfstandige rol, de online reputatie van non-profit organisaties te versterken, het zorgaanbod zichtbaar te maken, hen aantrekkelijk te maken voor sollicitanten en vooral om de website toegankelijk te maken, want goede content, goede vindbaarheid (SEO) en goede usability zijn doorslaggevende factoren voor organisaties die via online middelen succes willen boeken.

Ik heb recente werkervaring in de sectoren:

  • ouderenzorg
  • ziekenhuiszorg en zorgopleidingen
  • kinder- en jeugdpsychiatrie (jggz)

Wil je een freelancer inhuren voor webredactie? Neem dan gerust contact met me op.

Gerben G van Dijk
06-23661106