Ik help maatschappelijke organisaties bij content creatie en verbeteren van hun online dienstverlening. Door content actueel, bruikbaar en toegankelijk te maken voor iedereen en de Google vindbaarheid daarbij optimaal te maken. Naast SEO webredactie en bloggen binnen WordPress, Typo3 en Drupal help ik kenniswerkers via 1-op-1 contentcoaching. 

Webredacteur of blogger inhuren (Utrecht, Zeist, Houten, de Bilt)

Laat me weten wat ik voor je kan doen! Neem gewoon contact op: 06-23661106, of via [email protected]

Contentontwikkeling, bloggen en content coachingloondienst / payroll
Advies over websiteontwikkeling, toptaken en digitale toegankelijkheidloondienst / payroll
SEO analyseloondienst / payroll
Zoekwoordenonderzoekloondienst / payroll
Concurrentenanalyseloondienst / payroll
SEO content voor web, nieuwsbrieven en sociale medialoondienst / payroll
SEO landingspagina (Elementor) en verbetering usability en digitale toegankelijkheidloondienst / payroll
Sociale media maken en inplannen, ook webcare rapportagesloondienst / payroll
Conversieoptimalisatie (CRO), A/B-testing en Google Ads (SEO)loondienst / payroll

Content creatie: mijn story over frustratie overwinnen en doorzetten

In januari 2019 heeft Gerben G van Dijk de Alternatieve Elfstedentocht gereden op de Weissensee, dus 200 kilometer. Ik ben trots op deze prestatie. Bekijk dit verhaal over doorzetten en problemen overwinnnen (5 minuten). In de zomer ben ik met mijn vrouw en drie (puber)kinderen onderweg met de vouwwagen, zoals naar Engeland. Laat het me weten als je een SEO webredacteur of blogger inhuren overweegt voor content creatie.

Samen met kenniswerkers aan de slag met content creatie

Wellicht zie je diverse aanknopingspunten om eens contact op te nemen. Zie ook verdere portfolio van Gerben van Dijk om een betere indruk te krijgen van zijn online vaardigheden. Mijn werkgebied is Utrecht en Midden Nederland, waaronder ook Zeist, Houten en De Bilt.

T: 06-23661106
E: Gerben G van Dijk

NB. Connecten via LinkedIn kan natuurlijk ook; ik voeg je dan zeker toe aan mijn netwerk. :-)