Gerben-G-van-Dijk-webredactie-blog-WordPressNieuwsgierig, brandende vraag of wil je connecten? Geen reden is te gek. Neem gerust contact op met Gerben G van Dijk van Webredactie blog.

Contact Webredactie blog

Kies de contactwijze die jouw voorkeur heeft:

Over Gerben G van Dijk

Het online vak daagt mij uit. Daarom beheer ik Webredactie Blog voor WordPress gebruikers. Zelf gebruik ik diverse andere CMS-systemen en werk ik het liefst binnen professionele webredacties en/of communicatieafdelingen.

Gerben G van Dijk neemt verantwoordelijkheid, stelt kritische vragen en zet net dat stapje extra om tot het gewenste resultaat te komen. (zie meer aanbevelingen op LinkedIn).

Hoe ik als collega ben?

Dat zal ik je nu vertellen:

  • Naast interesse in collega’s, in ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie en natuurlijk in digitale ontwikkelingen, breng ik ook strategisch inzicht mee en kan ik buiten kaders denken. Ik hoor vaker terug dat ik een goede sparringpartner ben.
  • Ik verzet veel werk, zet mijn ervaring in en ik maak boodschappen vanuit inleving naar de stakeholders; natuurlijk rekening houdend (ook) met interne politiek en/of andere afwegingen die je samen, als team, maakt.
  • Ik kan verrassende metaforen aanreiken en ik breng verdieping en humor. Hij staat daarbij graag op goede voet met iedereen.
  • Doelen stellen en enige tijdsdruk hebben, vindt hij stimulerend. Dagelijks contact, of Scrum, helpen daarbij.
  • Ik maak afspraken over de contactwijze. Via Slack, Trello, via mail of via WhatsApp. Net wat je afspreekt. Zie ook online tools.

Kortom, ik verwacht met veel mensen prettig samen te werken. Ik ben een allrounder in het online vak en ik leer elke dag bij.

Toch nog meer weten over Gerben G van Dijk?

Lees je liever wat meer over Gerben G van Dijk? Ga naar Over Gerben.