Gerben-G-van-Dijk-webredactie-blog-WordPressNieuwsgierig, brandende vraag of wil je connecten? Neem gerust contact op met Gerben G van Dijk van Webredactie blog.

Contact Webredactie blog

Kies de contactwijze die jouw voorkeur heeft:

Over Gerben G van Dijk

Het online vak daagt mij uit. Via Webredactie Blog help ik contentmakers en WordPress gebruikers om meer uit hun site te halen. Leukere dingen te maken. Meer mensen te bereiken. Zo kun je lezen hoe je hoger in Google kunt komen. Ik maak graag nieuwsbrieven in opdracht. En er is zoveel wat ik kan doen. Ik werk met allerlei CMS-systemen en met de beste nieuwsbrieven software.

Gerben G van Dijk neemt verantwoordelijkheid, stelt kritische vragen en zet net dat stapje extra om tot het gewenste resultaat te komen. (zie meer aanbevelingen op LinkedIn).

Online kennis en gevolgde opleidingen

Mijn kwalificatie als SEO-adviseur heb ik behaald via SEOguru.nl. Lees meer op de pagina SEO diensten Utrecht. Ik kan elke Utrechter leren hoe je online teksten beter vindbaar maakt voor Google. Toch gaat het naar mijn idee vooral om strategische keuzen, zoals kiezen voor een specifieke sector (+taal) en klantengroep.

Als opgeleid bedrijfskundige, webredacteur en blogger kijk ik breed en stel ik als ‘contentbaas’ de beste opties voor. Zie ook mijn portfolio en diensten waar je mij zoal ‘wakker voor kunt maken’. Ik verzamel en openbaar alle tools die je voor contentcreatie en marketing nodig hebt, zoals ChatGPT.

Als betrokken lid van de Utrechtse CommunicatieKring (UCK) kan ik putten uit een groot netwerk en andere disciplines laten aanhaken.
Connect met Gerben G van Dijk via LinkedIn

Hoe is Gerben G van Dijk in het persoonlijke contact?

Hoe ik als collega ben, dat lees je hier:

  • Naast interesse in collega’s, in ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie en natuurlijk in digitale ontwikkelingen, breng ik ook strategisch inzicht mee en kan ik buiten kaders denken. Ik hoor vaker terug dat ik een goede sparringpartner ben.
  • Ik verzet veel werk, zet mijn ervaring in en ik maak boodschappen vanuit inleving naar de stakeholders; natuurlijk rekening houdend (ook) met interne politiek en/of andere afwegingen die je samen, als team, maakt.
  • Ik kan verrassende metaforen aanreiken en ik breng verdieping en humor. Hij staat daarbij graag op goede voet met iedereen.
  • Doelen stellen en enige tijdsdruk hebben, vindt hij stimulerend. Dagelijks contact, of Scrum, helpen daarbij.
  • Ik maak afspraken over de contactwijze. Via Slack, Trello, via mail of via WhatsApp. Net wat je afspreekt. Zie ook online tools.

Kortom, ik verwacht met veel mensen prettig samen te werken en contact te maken.

Toch nog meer weten over Gerben G van Dijk?

Ik ben een allrounder in het online vak en ik leer elke dag bij. Lees je liever nog meer over Gerben G van Dijk? Ga naar Over Gerben. Of kijk op LinkedIn.