Wil je een thuiswerkplek inrichten tegen lage kosten?

Werkplek inrichten tegen lage kosten en morgen al in huis? Ja! Kies dan zowel voor de beste als goedkope kantoorinrichting en bestel vandaag nog een gezonde werkplek. Alle kantoormeubels en software die je nodig hebt voor online werken heb ik al op rij gezet.

Benodigdheden werkplek inrichten webredacteur

De volgende kantoorspullen kun je kopen om een complete werkplek in te richten voor een webredacteur. Een thuiswerkplek of kantoorwerkplek die voldoet aan de arbo-eisen voor werkplekken. De lijst met benodigdheden voor een standaard werkplek inrichten; heb ik zorgvuldig vastgesteld.

Koop nu deze standaard Windows PC voor je werkplek?

Een complete thuiswerkplek inrichten kost even een smak geld. Dus hoe kun je dan geld besparen? Welnu, door een standaard Windows computer te kopen die goed is en voldoende kan, maar niet te duur is. Qua prijs en kwaliteitsverhouding is deze standaard Windows laptop van prima kwaliteit. Werkt vooral lekker met extra muis en extra toetsenbord. Voldoet aan de eisen voor gewoon kantoorwerk. Goede prijs/kwaliteitverhouding. De Windows laptop voldoet aan de eisen van een webredacteur die maar soms een video monteert. Een goedkope laptop dus die volstaat als je een complete thuiswerkplek wilt inrichten. Zie specificaties bij Bol.com.

27 inch beeldscherm goed idee voor werkplek inrichten

Het is helemaal niet nodig om bij een complete thuiswerkplek inrichten persé twee beeldschermen te kopen voor een webredacteur. Eén groot scherm van 27 inch voldoet prima. Daarnaast heb je nog het laptopscherm als extra scherm. Deze kun je op een verhoging zetten, of op wat dikke boeken. Het is heerlijk werken op een 27 inch scherm. Dit is een computer beeldscherm waar twee Word documenten naast elkaar kunnen, of twee excel documenten zoals je wilt. Dit is een beeldscherm met een perfecte kijkhoek (IPS scherm) van alle kanten. Dus ideaal voor als je een nieuwe thuiswerkplek gaat inrichten. Dit grote beeldscherm kun je kopen bij bol.com.

Thuiswerkplek inrichten, wat je verder nodig hebt…

Zit je goed? Werkt je muis goed? Wil je je thuiswerkplek inrichten op een goedkope manier? Tweede hands kantoorinrichting kopen, hoeft echt niet. Nieuw, maar wel goedkoop, is de meest verstandige optie als het gaat om je thuiswerkplek inrichten. Kies zowel voor de beste als goedkope kantoorinrichting om als webredacteur gezond te werken.

Wil je vandaag vooral ‘opslaan en doorgaan’? Zorg voor webredactie essentials: natje, droogje, basis laptop en 27 inch scherm:

Editor's drinkflesje voor waterJe eigen drinkflesje…

Chocoladerepen voor Opslaan en Doorgaan
Je chocoladeshot…
goedkope-windows-laptop-kopenWindows 10 pc/laptop online kopen
of Mac book 15,4 inch ‘aanbieding’
goedkope monitor iiyama 27 inch IPS computerbeelscherm bol
Grote, staande monitor 27″ (HDMI erbij!)

Geen opslag? Werkdruk? Zere rug? Maak je werkplek dan zélf aangenaam. Jij verdient beter:

goedkope-windows-laptop-ASUSHotter-than-hot-theepot die je opdrachtgevers in een schenkmood brengen (duBBelwandig)
Sigaar uit (eigen thee)doos
Muis die werkt (Jahaa, mét draad)
of Apple muis (=meer betalen + geen draad)

zit-sta-bureautafel-computer-goedkoop-bol-bestellenBasic hoog/laag bureautafel (wees gewoon jezelf: grijze muis, maar rechte rug!)
Taal voor de leuk kantoorleutTaal voor de leuk (top 10 kantoorleut)
Laptop Rugzak voor dat K-interview - 17.3 InchLaptop Rugzak waarmee je in de trein kunt staan (op weg naar dat K-interview)
Ja-maar Omdenken in Krommunicatie Ja-maar, wat als we alle PDF’s van vorig jaar van de website afhalen en niemand het merkt?
Heeft er iemand een Android oplader bij zich?
Ja, jij! Dé online communicatie specialist
standaard kantoorstoel grijs bol bestellenStoel waar je NORMAAL op kunt zitten…
Windows Office for business of MAC student
Photoshop pakket bol comBasis foto- en videobewerking software voor Windows of voor MAC
Eigen backup voorziening? Gewoon via de cloud!
JBL hoofdtelefoon kopen bol com

JBL bleutooth hoofdtelefoon (en mic) voor horen van NATURAL sounds via Youtube

 

 

HP bureau printer (& scanner) om online teksten eens vanaf print na te lezen (arbotip!) Labelprinter voor stickerenComputer stekkerdoos 5 meter en 6 slots, zodat je (mobiele stekker) echt de ruimte krijgt (6 slots)

Thuiswerkplek inrichten en bestellen

Bewaar deze pagina voor als je snel een goedkope (webredactie) thuiswerkplek wilt inrichten. Zodat je nieuwe collega, of jijzelf, goed van start kunt gaan: opslaan en doorgaan.

Succes!

gerbengvandijk.nl (niet-commercieel, (WordPress) bloggen is gewoon leuk!)Wil je je thuiswerkplek goed inrichten? Kies dan zowel voor de beste als goedkope kantoorinrichting en koop een gezonde werkplek. Alle kantoormeubels en software die je nodig hebt voor een complete werkplek inrichten heb ik voor je op rij gezet, zie boven.

Benodigdheden werkplek inrichten webredacteur

De volgende kantoorinrichting kun je kopen om een complete werkplek in te richten voor een webredacteur. Zie standaard bureaustoel en verstelbare bureautafel boven. Zo creëer je een thuiswerkplek of kantoorwerkplek die voldoet aan alle arbo-eisen. De lijst met benodigdheden voor een standaard werkplek inrichten; heb ik zorgvuldig vastgesteld.