Gratis muziek downloaden rechtenvrije YouTube free music

Hoe kan ik gratis muziek downloaden van YouTube? Wat zijn de beste websites voor gratis muziek downloaden? Bekijk de 5 beste websites voor rechtenvrije muziek en gratis geluidseffecten downloaden. Vind sneller de filmmuziekjes en mp3 audio-effecten die je zoekt.

Lees meer

b1 webteksten schrijven

B1 webteksten maken oftewel schrijven op B1 niveau. Het is eenvoudig en toegankelijk schrijven voor een breed publiek. Deze uitgebreide blogpost, kun je oppakken als cursus of training begrijpelijk schrijven op B1-niveau. Inmiddels is er een ontwikkeling om B1-schrijven nog beter toe te passen of er zelfs nog verder te gaan. A2-taalniveau draagt namelijk nog beter bij aan inclusief communiceren; vooral lager opgeleiden oordelen positief over deze, duidelijke teksten. Lees het recente Themaonderzoek taalniveaus van Kantar. A2 of B1-taalniveau?

Het B1-taalniveau bestaat uit korte zinnen met eenvoudige en concrete woorden, zodat de inhoud voor een groot deel van de Nederlandse populatie goed te begrijpen is. B1 niveau schrijven, is direct duidelijk schrijven. Dit artikel begint met snelle schrijftips voor b1-webteksten maken. En heeft daarna specifiekere schrijftips voor creatie van b1-teksten.

In modern contentdesign is het betrekken van je doelgroep(en) enorm belangrijk om te weten hoe je bij hen aansluit. Uitgaande van hun voorkennis, behoeften, problemen en oplossingen. Ook bespreek ik goed gebruik van eenvoudig beeld en principes van toegankelijk ontwerpen naast het gebruik van begrijpelijke taal. Goede taalcheck en B1-check tools die ik ben tegengekomen, kom je zeker tegen in deze blogpost.

Kortom, leer jezelf simpel formuleren via B1-schrijven zonder online cursus. Dit is zogezegd een B1 niveau Nederlands cursus gratis. Alles dat je moet weten over toegankelijk schrijven voor iedereen vind je hier. Overweeg ook mijn content coaching om verder te komen. :-)

Lees meer

Hoe kun je email organiseren Outlook, contacten organiseren, taken organiseren en notities organiseren. Bekijk hier wat handige tips voor Microsoft Outlook en Office 365

Lees meer

ebook maken amazon boektip

Wil je een boek publiceren op Amazon KDP. Een boek op Amazon uitgeven. Gratis publiceren op Amazon. Dit heb ik reeds al eens gedaan. Dus heb ik er kennis over. Graag raad ik je dit boek aan als je wilt verkopen op Amazon.
Lees meer

FVD black box tv nieuwsoverzicht

Black box tv ondermijnt stelselmatig de zorgvuldige wijze van nieuwsgaring,  wijze van wetenschappelijk onderzoek en wijze van vrij debat in Nederland. En ligt in één lijn met Forum voor Democratie (FVD). Autoriteiten en leiders worden weggezet als leugenaars en kartelleden. Voortdurend wordt de suggestie gewekt dat je de werkelijkheid en het mainstream nieuws moet  verwerpen. Het is ziekelijke berichtgeving die beïnvloedbare mensen gemakkelijk kunnen overnemen. Dit geeft tegenstellingen en verdeeldheid in onze maatschappij. Ik leg het hier allemaal uit.

Lees in dit artikel hoe FVD Black box tv (Blckbx tv today) in samenhang met de FVD standpunten uitdraagt die niet op feiten zijn gebaseerd. Het politieke belang van de aanhangers is om gewoon door te leven zoals ze gewend zijn, maar dan graag zonder ‘het klimaatgezeik’ en ‘vluchtelingen gezeik’. Het gaat om geïndividualiseerde mensen die hun persoonlijke vrijheid voorop stellen. Zij willen klimaatproblemen het liefst ontkennen. Die zijn ‘bedacht’ om ons te kunnen onderdrukken (=onzin).

In dit bericht wil ik een maatschappelijk probleem aankaarten. Ik gooi daarbij Forum voor Democratie (FVD) en Blackbox tv op één hoop omdat ze beide vanuit dezelfde politieke overtuigingen en complottheorieën lijken te redeneren. Je leert in dit artikel hoe propaganda werkt. Ook ga ik in op hoe Rusland en China dit doen. Welke soortgelijke technieken ze gebruiken zoals blck bx tv. Zodat je beter snapt wat hier aan de hand is.

Je herkent propaganda bijvoorbeeld aan formuleringen zoals: “Het Westen denkt dat Rusland de agressor is, maar deze politicus, arts, expert of journalist toont aan dat het anders ligt.” Op deze manier worden alternatieve waarheden in ons hoofd gezet. Bestaande meningen in onze maatschappij worden zo weersproken en neergehaald. Het effect daarvan is verwarring, verdeeldheid en lamlegging van politieke besluiten. Intussen claimen black box tv en FVD autoriteit. Zij zeggen te weten hoe het zit: hoe het echt zit. “Zij zagen alles al aankomen”. En zo lust ik er nog wel een paar…

Een persoonlijke analyse over hoe FVD Black Box tv en haar propaganda ons afkerig maakt van allerlei gevestigde partijen. En onze samenleving keihard verdeelt.

Lees meer

Je zoekt een gratis WordPress Adsense plugin om Google AdSense advertenties op je WordPress site te plaatsen. Mijn advies is om WordPress plugin Ad Inserter te installeren. Dit geeft je meer controle dan installatie via Google Site Kit plugin. Lees in deze post hoe je Google Ads plugin kunt toevoegen / invoegen aan artikelen op je WordPress website. En welke code en instellingen je nodig hebt om verschuiven van content (CLS) te voorkomen.

Zoals je kunt zien op Webredactie Blog, is het mij gelukt om Google Adsense advertenties op mijn website te plaatsen via de gratis WordPress plugin Ad Inserter. Je hebt dus geen pro-versie nodig van deze plugin om hierin te slagen.

Ad Insterter als WordPress plugin voor Google AdSense advertenties plaatsen op je website, is gratis. Bekijk de instellingen voor free insertion van Google AdSense advertenties op je WordPress website via een wp-plugin. Ook leg ik uit hoe je Content Layout Shifts (CLS) kunt voorkomen bij gebruik van Google Ad Inserter plugin.

Lees meer

kanaalscanner ziggo bij trage wifi signaal

Slechte Ziggo Wifi of trage Ziggo Wifi ontvangst? Dat is behoorlijk irritant en vervelend. Als het net lijkt of het Ziggo netwerk eruit ligt, kan het ook zijn dat je last hebt van de buren. Hun Wifi-netwerk kan de jouwe storen.

In dit artikel zie je precies hoe je je Ziggo Wifi Connect Box kunt instellen, zodat jij een storingsvrij kanaal gebruikt. Gebruik de gratis Wifi kanaal scanner Ziggo om een vrij kanaal te vinden. Links in dit artikel.

Als je toch merkt dat websites traag laden, ga dan nu aan de slag met dit artikel om je Ziggo Wifi bereik te boosten. Dan werk je straks prettig! Lees meer

Veel corporate diensten tonen online nieuws via het intranet en de externe website(s). Je kunt de nieuwsprocessen onder de loep nemen en verbeteren. Maak daarom instructiefilmpjes zodat iedereen publiceren kan. Eerst nog de nieuwsprocessen zelf:

Lees meer

Beter leren omgaan met werkdruk? Lees 6 manieren om de hoge werkdruk te verslaan. 6 tips uit het communicatievak om minder werkdruk te hebben en stress te verminderen.

Lees meer

Bekijk mijn lijstje van de beste Google Chrome extensies voor communicatie, marketing en contentmarketing. Ben je een contentmaker? Dan moet je deze Google Chrome plugins zeker gebruiken!

Lees meer

Wat zijn de verschillende overlegvormen die communicatieteam nodig heeft? Teamvergaderingen, creatieve sessies en stand-ups. En hoe kunnen WhatsApp groepen daarbij helpen?

Lees meer