Hoe kun je teksten hoger laten scoren in Google? Oftewel hoe Search Engine Optimization (SEO) toepassen op je WordPress website en content?
Contentmarketing & WordPress | introductievideo

Hoe breng ik content verder vanuit mijn WordPress website? Hoe zet ik middelen als Linkedin, Twitter, Facebook en Youtube in om meer verkeer naar mijn site te trekken? Dit is het terrein van contentmarketing.

Zonder contentmarketing weinig resultaat!

Werk toe naar een situatie waarin 80% contentmarketing is en 20% content maken is als het gaat om de tijd die je besteedt. Hoe mooi je WordPress website ook is; contentmarketing is nodig om ‘de wereld’ te veroveren.

Contentkalender voor contentmarketing

Regelmatig (en automatisch) publiceren is een goede manier om meer leads te krijgen vanuit contentmarketing. Binnen WordPress kun je een plugin gebruiken ervoor, deze heet Co-schedule. Dit is een marketing kalender die regelt hoe jij je content verspreid en bovendien suggesties geeft voor een betere SEO, dus vindbaarheid via Google. Buiten WordPress is Hootsuite de goedkoopste oplossing, daarna komt Imonitoring (dus ook voor webcare). En duurste optie is Obi4wan of Coosto als planningstools voor social media updates.

Meer over WordPress: complete instructie in 15 minuten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *