Gratis muziek downloaden rechtenvrije YouTube free music

Hoe kan ik gratis muziek downloaden van YouTube? Wat zijn de beste websites voor gratis muziek downloaden? Bekijk de 5 beste websites voor rechtenvrije muziek en gratis geluidseffecten downloaden. Vind sneller de filmmuziekjes en mp3 audio-effecten die je zoekt.

Lees meer

ChatGPT seo prompts webredactie blog gerben g van dijk

Deze ChatGPT Nederlands gratis handleiding zorgt ervoor dat je als SEO contentmaker kan meepraten met iedereen in het vak. Leer in 15 minuten hoe je SEO tekst prompts kunt schrijven via ChatGPT-4 Nederlands. Lees mijn  geschreven handleidingen over chat.openAI.com. Geen download, wel gratis!

Kan jij ‘ChatGPT’ trouwens goed uitspreken? Test het en beluister de juiste uitspraak. Mijn koosnaampje: ‘Tjetjipiti‘.

De komst van ChatGPT Microsoft is met recht een revolutie. De ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. En de roep om EU AI wetgeving en landelijke wetgeving in Nederland neemt toe. Deze blogpost gaat vooral in hoe je ChatGPT in je eigen werk kunt gebruiken. Vooral als contentmaker en je dus veel aan contentmarketing doet.

Je leest in dit artikel alles over ChatGPT om hoger in Google te komen. Je kunt beginnen met ChatGPT Nederlands door een account aan te maken bij openai.com en door simpelweg de Chrome Extentie “AIPRM for ChatGPT” te installeren via de Chrome Webwinkel. Zie links in dit artikel. Twijfel je over ChatGPT Plus? Je kunt premium nemen voor meer snelheid, maar dit hoeft niet. Die 20 Euro per maand kun je gewoon in je zak houden, tenzij je er elke dag uren inzit, dan wordt GPT Plus wel interessant.

Via een “100% menselijke content maken prompt” kun je nu al razendsnel een ai artikel schrijven via een Nederlandstalige SEO chat (zie 50+ voorbeelden verder). Inzetten op ChatGPT prompts Nederlands, als strategie voor contentcreatie met een hoge productiviteit, is een manier om de online zichtbaarheid van jouw expertise of jouw organisatie in een stroomversnelling te brengen. ChatGPT werkt perfect als een SEO tekst generator die zijn gelijke niet kent.

Tot op de dag van vandaag kun je ChatGPT Nederlands gratis gebruiken. Prompts of commando’s kun je gewoon in het Nederlands invoeren. met duizelingwekkende resultaten voor iedereen die bezig is met contentcreatie, marketing, SEO copywriting en productiviteit. Ga snel aan de slag met dit hele lange artikel. En je bent klaar voor de nieuwe revolutie: ChatGPT Nederlands. In het land der blinden, is iemand met één oog al de koning! Alles AI SEO Chat tools die er zijn, staan hier listed for you!
Lees meer

sora open ai launch 2024

Sora van Open AI is nu al de meest revolutionaire AI videogenerator van dit moment. Ontdek hoe je Sora open AI kunt gebruiken of Downloaden. In het begin van de lancering zal Open AI gratis credits geven om de videocreatie software te leren kennen, daarna wordt het betaald. In dit bericht van Webredactie blog alle links naar de meest besproken AI video tools van dit moment.

Lees meer

Hoe Copilot gebruiken in Windows 11
Copilot logo png

Copilot logo png 256px x 256px visit convertico com to transform to an ico file for Windows 11 taskbalk GPT-4 Copilot

Hoe Copilot Pro gebruiken in je Windows 11 thuispc of thuiscomputer als particulier of prive persoon? Je hebt het misschien al gelezen, Microsoft 365 heeft onlangs Copilot Pro geïntroduceerd; voorheen Bing Chat genaamd. Dit is veelbelovend omdat je Outlook mails en Word teksten direct vanuit de Windows Office programma’s kunt vertalen, samenvatten en/of naar stijl kunt bewerken. Ook e-mail beheer en het bepalen van prioriteiten, vanuit alle ongelezen mails, is natuurlijk handig. Net zoals het snel laten maken van presentaties met hulp van AI.

Volgens intern onderzoek bij Microsoft, kan dat professionals zoals jij en ik zo’n 10 uur ‘vrije tijd’ per maand opleveren. Allerlei vervelende klusjes zoals dingen opzoeken en documenten lezen, kun je automatiseren. Dus dat belooft wat. Hoog tijd dus om de mogelijkheden van Copilot te leren kennen zodat jij voor de troepen uitloopt.

Zonder Microsoft 365 zakelijk abonnement kun je binnen het besturingssysteem Windows 11 CoPilot alleen leren kennen binnen de omgeving van Bing. Maar als je betalende klant wordt (vanaf 1 maart 2024) kun je er meer mee. Wellicht dat je volgende computer, met een copilot knop op het toetsenbord, er meer van heeft.

Lees hoe je als particulier of privépersoon Copilot kunt gebruiken in combinatie met Windows 11.

Lees meer

Zoek je een werkende ChatGPT prompt voor tekstanalyse? In dit artikel op Webredactie blog zie je een voorbeeld van een prompt voor feedback op je tekst in het Nederlands. De prompt geeft je uitgebreide AI feedback op je artikel of tekst. Je kunt steeds een tekst van 500 woorden invoeren voor een optimaal resultaat. Daarna kun je opnieuw een tekst invoeren van dezelfde lengte. Deze handelingen die je in ChatGPT, dus op de site chat.openai.com waar je een account voor hebt of nog kunt maken.

Lees meer

Google helpful content update stelt dat klanten de website tevreden moeten verlaten

What is good SEO content in the coming years? Well, WordPress SEO has evolved significantly over the years. The Google Helpful Content Update in September 2023 proved to be another major game-changer in how you set up WordPress with search engine optimization (SEO) in mind.

As a website owner and/or content creator, it’s crucial to remain relevant to Google and attract visitors to your site. In this article, you’ll discover the key WordPress SEO trends and I’ll give you 30 tips to improve your WordPress website.

Lees meer

strategisch communicatie frame voorbeeld betteke van ruler boek

Je zoekt een ingevuld strategisch communicatie frame voorbeeld van de vragen die het communicatie model Van Ruler stelt. Op deze pagina lees je meer uitleg. Je kunt even ontdekken wat in het eerste boek staat en wat de verschillende ervaringen ermee zijn. Doel: het goede doen als communicatieafdeling. Anno 2024 zijn er twee boeken verkrijgbaar van Betteke van Ruler: Strategisch Communicatie Frame I en Strategisch Communicatie Frame II.

 

Nieuwste boek van Betteke van Ruler bestellen:

Het tweede boek is een ‘meeneem boekje’. Geschreven door Betteke van Ruler en is zeer lezenswaardig. In dit Communicatie handboekje heeft Van Ruler haar ruime ervaring met het Strategisch Communicatieframe verwerkt. Ze geeft veel tips en oplossingen waar je meteen mee verder kan in de praktijk.

Strategisch Communicatie Frame II

strategisch communicatie frame II

Strategisch Communicatie Frame II

 

strategisch communicatie frame voorbeeld ingevuld

Strategisch Communicatie Frame boek, druk 1-4 van Ruler voorbeeld kaft.

Meest actuele druk van het eerste boek is van 2017 (4e druk), Van Ruler:
Het Strategisch Communicatie Frame Ruler – Herzien en vermeerderd Praktische methode voor strategieontwikkeling

Gebonden, Nederlands, 2014-2017, ISBN 9789491560637. Na de eerste druk van Het Strategisch Communicatie Frame methode (mei 2014) bestaat inmiddels een vierde druk verschenen in 2017 (geldige druk tot 2022 / 2023), met daarin een extra deel waarin 25 communicatie professionals aangeven hoe zij de Strategisch Frame methode gebruiken en wat zij ervan vinden. Aan het einde van het boek vind je nog handige theorieën en ontkracht Betteke van Ruler wat hardnekkige mythes in het communicatievak., zoals “The big lie of strategic planning”.

Voordat je dit boek koopt, wil je vast en zeker even een voorbeeld zien van het Communicatie Frame van Ruler.
Lees meer

Google helpful content update stelt dat klanten de website tevreden moeten verlaten

WordPress SEO is door de jaren heen constant veranderd. De Google Helpful Content Update in september 2023 bleek opnieuw een grote gamechanger voor de manier waarop je WordPress inricht met het oog op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Als website-eigenaar en/of contentmaker is het cruciaal om relevant te blijven voor Google en bezoekers naar je website te trekken. In dit artikel ontdek je de belangrijkste WordPress SEO-trends en geef ik je 30 tips om je WordPress website te verbeteren.

Lees meer

Wil je meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers? Google Analytics 4 (GA4) is de tool bij uitstek om dit te realiseren. In deze blogpost legt Webredactie blog je uit hoe je de GA4-code aan je WordPress-site kunt toevoegen via de Rank Math plugin.

Lees meer

AI gedicht maken. Hoe maak je een gedicht met ChatGPT? Of AI sinterklaasgedicht? Of AI gedichtje voor je Valentijn maken? “Prompt in de ochtendstond” is mijn eerste gedicht. Maar ik houd van originaliteit, dus ik heb het NIET van ChatGPT gehaald, maar zelf verzonnen.

Toch kun je gedichten maken met ChatGPT door informatie en prompts in te voeren. Ik werk dit later uit.

Lees meer

how to use OpenAI Videogenerator Plugins van ChatGPT Hoe AI video maken met ChatGPT

De markt voor AI-videogeneratoren groeit met de komst van ChatGPT. Een platform waardoor Artificiëlle intelligentie (AI) nu snel democratiseert. Hoe maak je nu eigenlijk een AI animatie of AI video via ChatGPT.

Ik laat zien in dit artikel hoe je een soort slideshow maakt. Bekijk het voorbeeld video, gemaakt door een OpenAI videogenerator plugin genaamd @CatCut.

Lees meer