Gratis muziek downloaden rechtenvrije YouTube free music

Hoe kan ik gratis muziek downloaden van YouTube? Wat zijn de beste websites voor gratis muziek downloaden? Bekijk de 5 beste websites voor rechtenvrije muziek en gratis geluidseffecten downloaden. Vind sneller de filmmuziekjes en mp3 audio-effecten die je zoekt.

Lees meer

Veel corporate diensten tonen online nieuws via het intranet en de externe website(s). Je kunt de nieuwsprocessen onder de loep nemen en verbeteren. Maak daarom instructiefilmpjes zodat iedereen publiceren kan. Eerst nog de nieuwsprocessen zelf:

Lees meer

Beter leren omgaan met werkdruk? Lees 6 manieren om de hoge werkdruk te verslaan. 6 tips uit het communicatievak om minder werkdruk te hebben en stress te verminderen.

Lees meer

Bekijk mijn lijstje van de beste Google Chrome extensies voor communicatie, marketing en contentmarketing. Ben je een contentmaker? Dan moet je deze Google Chrome plugins zeker gebruiken!

Lees meer

FVD black box tv nieuwsoverzicht

FVD Black box tv ondermijnt stelselmatig de zorgvuldige wijze van nieuwsgaring,  wijze van wetenschappelijk onderzoek en wijze van vrij debat in Nederland.

Lees in dit artikel hoe FVD Black box tv (Blckbx tv today) in samenhang met de FVD standpunten uitdraagt die niet op feiten zijn gebaseerd. Het politieke belang van de aanhangers is om gewoon door te leven zoals ze gewend zijn, maar dan graag zonder ‘het klimaatgezeik’ en ‘vluchtelingen gezeik’. Het gaat om geïndividualiseerde mensen die hun persoonlijke vrijheid voorop stellen. Zij willen klimaatproblemen het liefst ontkennen. Die zijn ‘bedacht’ om ons te kunnen onderdrukken (=onzin).

In dit bericht wil ik een maatschappelijk probleem aankaarten. Ik gooi daarbij Forum voor Democratie (FVD) en Blackbox tv op één hoop omdat ze beide vanuit dezelfde politieke overtuigingen en complottheorieën lijken te redeneren. Je leert in dit artikel hoe propaganda werkt. Ook ga ik in op hoe Rusland en China dit doen. Welke soortgelijke technieken ze gebruiken zoals blck bx tv. Zodat je beter snapt wat hier aan de hand is.

Je herkent propaganda bijvoorbeeld aan formuleringen zoals: “Het Westen denkt dat Rusland de agressor is, maar deze politicus, arts, expert of journalist toont aan dat het anders ligt.” Op deze manier worden alternatieve waarheden in ons hoofd gezet. Bestaande meningen in onze maatschappij worden zo weersproken en neergehaald. Het effect daarvan is verwarring, verdeeldheid en lamlegging van politieke besluiten. Intussen claimen black box tv en FVD autoriteit. Zij zeggen te weten hoe het zit: hoe het echt zit. “Zij zagen alles al aankomen”. En zo lust ik er nog wel een paar…

Een persoonlijke analyse over hoe FVD Black Box tv en haar propaganda ons afkerig maakt van allerlei gevestigde partijen. En onze samenleving keihard verdeelt.

Lees meer

Wat zijn de verschillende overlegvormen die communicatieteam nodig heeft? Teamvergaderingen, creatieve sessies en stand-ups. En hoe kunnen WhatsApp groepen daarbij helpen?

Lees meer

silo structuur maken wordpress website gerbengvandijk

Wat is een goede url-structuur (SEO) voor je WordPress website of blog? In dit bericht van Webredactie blog krijg je antwoord op deze vraag, zodat je zelf met de juiste url-opbouw van je site aan de slag kan gaan. De contentindeling krijgt een boomstructuur waarbij inhoudelijke pagina’s de steunpilaren vormen van je meest belangrijke pagina’s op je website. Zoals je homepage.

Via diverse WordPress workshops is de Silo WordPress structuur het meest aan te raden als je op één website verschillende thema’s wilt ontsluiten, waarbij onderliggende pagina’s linken naar de bovenliggende pagina’s. Je hoeft geen speciale plugins installeren om een WordPress Silo structuur te maken in de opbouw van je pagina’s. Maar plugins die handig kunnen zijn, noem ik wel in dit bericht.

Wat is een contentsilo? Wanneer je content indeelt in clusters, spreek je van contentsilo’s. Zoals je begrijpt, vindt Google content in silo’s relevanter omdat alle links van en naar de pagina relevanter zijn voor de zoekvragen van je websitebezoekers.

Lees in deze handleiding hoe je een WordPress Silo site structure of WordPress url-structuur maakt met contentclusters. Lees zowel de korte als de lange uitleg op deze pagina. Lees meer

Hoe kan ik twee schermen gebruiken voor digitaal overleg? Zelf heb ik twee schermen naast elkaar in gebruik tijdens digitale overleggen. Dat ziet er zo uit.

Lees meer

whatsapp spraak naar tekst

WhatsApp dicteren of spraakinvoer Whatsapp nederlands aanzetten, hoe doe je dat? Tekst invoeren met je stem, kan door een ander toetsenbord binnen je Android te kiezen, waardoor je een microfoontje kunt aanklikken. De service van het Google  Gboard toestenbord kan een uitkomst zijn als je pols hebt gebroken, je in de auto zit of  vlak […]

Citytrip York Engeland 2

Op zoek naar een culturele citytrip York van 4 dagen of meer? Bezoek de historische stad York in Noordoost-Engeland. De stad York in het Verenigd Koninkrijk werd gesticht door de Romeinen en heeft prachtig bewaard gebleven kasteelmuren. Lees in deze blog welke ferry en welk Hotel York goed is om zelf te boeken, zonder duur uit te zijn.

Lees meer

Waarom WordPress CMS vs andere CMS-systemen

WordPress wordt steeds meer gebruikt als CMS. Jaren terug ging het daarbij vooral om websites in de vorm van een blog, maar intussen heeft WordPress zich ontwikkeld tot een state-of-the-art contentmanagementsysteem (CMS). Kleine en grote bedrijven maken inmiddels gebruik van WordPress om content te publiceren. Denk bijvoorbeeld aan Frankwatching, maar ook aan de New York Times!

Lees meer