Je kunt in een nieuwsbrief een link zetten waarmee mensen je bijdrage direct kunnen delen op Twitter. Een handige tip van Thomas Lapperre. Deel zo je Twitterlink.

Share on Twitter link delen / Tweet opnemen in je nieuwsbrief

“Een handige tip die ik vandaag tegen kwam: je kunt in een nieuwsbrief een link zetten waarmee mensen je bijdrage kunnen delen op Twitter. De link opent het scherm waarin mensen een tweet kunnen opstellen. De link heeft de code/opmaak: URL en TEXT en ziet er bijvoorbeeld zo uit: http://www.twitter.com/share?url=http://bloei.se/nieuwsbrief&text=25+handige+tips+voor+je+website. Vervang URL en TEXT met je eigen input. Heel handig.”

Nieuwsbrief link naar Tweetvenster

De ontvanger van je nieuwsbrief komt via de link op dit scherm terecht om je nieuwsbrief te delen:

Via Twitter share een link delen scherm

Laat zo anderen over je nieuwsbrief Tweeten!

Bedankt voor deze tip, Thomas!

Gerben G van Dijk

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio UtrechtWil je Google SEO uitbesteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.