boek over Chat GPT Nederlands bol com 50 keer sneller en slimmer

50 x slimmer en sneller met ChatGPT. Dit allereerste boek over Chat GPT Nederlandstalig komt op de markt. De wachtlijst staat open op Bol.com. Geef je meteen op met je emailadres.

De praktische SEO cursus ChatGPT Nederlands, voor ondernemers 2023, kan van start gaan zodra er voldoende deelnemers zijn. Heb je interesse in deze SEO cursus, laat dit mij dan nu meteen even weten via Contact. Dat geldt natuurlijk ook voor Willem Scalogne van de Kamer van Koophandel Utrecht (zie verder). Nu ook Chat GPT-4 doorbreekt, vestigt de chatbot zich voorgoed. Het is belangrijk voor ondernemers om de tijdswinst die ChatGPT te gaan verzilveren en in een cursus de best pratices ChatGPT aangereikt gaan krijgen in mijn training. Deze training geef ik samen met mijn SEO collega uit Zwolle. En in Midden Nederland, bij Station Lunetten. Aristo zalen.

Er zijn nu nog geen startdata. Maar zodra die er zijn, krijg je bericht van Webredactie blog! Geef je interesse aan via Contact.

Cursus ChatGPT voor ondernemers 2023; prompt cursus in Utrecht of Zwolle voor meer productiviteit

In de cursus SEO cursus ChatGPT voor ondernermers 2023 leer je van alles over hoe je prompts gebruikt voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en productiever werken. Belangrijk resultaat is dat jij weet hoe je je WordPress website beter vindbaar maakt in Google. Welke prompts stop je in je gereedschapskist? En op welke plekken vind je de prompts voor een hogere productiviteit en betere workflow bij allerlei online processen en digitale handelingen die je dagelijks doet voor je bedrijf of business.

Wat is SEO met ChatGPT?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent dat je je website zo inricht dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. Als veel mensen je content kunnen vinden, hoef je (op termijn) veel minder te adverteren om zichtbaar te worden in Google. Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans dat mensen jouw website vinden en bezoeken. SEO met ChatGPT betekent dat je niet met een lege pagina hoeft te beginnen. Je krijgt ideeën en teksten in minuten aangereikt, dus geen angst meer voor een writersblock :-).

Inhoud SEO cursus ChatGPT

De SEO training Chat GPT-4 bestaat uit drie delen. een algemeen deel. De introductie. Een prompt gedeelte, waar je voortdurend meeschrijft en leert over hoe jij je werk kan versnellen in je werkwijze als ondernemer. En als derde onderdeel het samen uitwisselen van ideeën met andere ondernemers. Ongetwijfeld krijg je dingen te horen over hoe andere ondernemers ChatGPT gebruiken en versnelt dit je leren over Chat GPT-4.

Algemeen deel: Introductie van WordPress SEO

Tijdens de cursus SEO cursus Chatgpt Nederlands leer je alles over de basisprincipes van SEO. We gaan in op het schrijven van goede, relevante content en hoe je deze content zo goed mogelijk kunt presenteren aan zoekmachines. Daarnaast leer je hoe je zoekwoorden kunt vinden en op welke plekken je deze verwerkt in de content van je:

Belangrijk zijn natuurlijk goede titels en goede metabeschrijvingen voor SEO.

Technische gedeelte: Prompt training SEO

Dit deel geef ik samen met mijn SEO collega uit Zwolle. De training SEO prompt voor optimalisatie van website, content, advertenties en emails schrijven met behulp van GPT-3 of GPT-4. Inhoud technische training SEO ChatGPT:

 1. ChatGPT SEO cursus prompt: leer zoekwoorden onderzoeken met GPT-3 of GPT-4
 2. Cluster uw zoekwoorden voor SEO optimalisatie met Chat GPT
 3. SEO training prompt: verbeter uw meta beschrijvingen met GPT-4
 4. ChatGPT SEO cursus prompt: analyseer uw concurrenten met GPT-3
 5. SEO training opdracht: optimaliseer uw interne links met ChatGPT
 6. ChatGPT SEO cursus prompt: gebruik long-tail zoekwoorden met ChatGPT-3
 7. Maak gebruik van trefwoord synoniemen voor SEO met ChatGPT-4
 8. SEO training instructies aan ChatGPT leren: verbeter uw website snelheid
 9. ChatGPT SEO cursus prompt: optimaliseer uw afbeeldingen met Chat GPT-4
 10. Optimaliseer uw website structuur voor SEO met chatbot GPT prompts
 11. SEO training prompt: verbeter uw content kwaliteit met GPT-4
 12. ChatGPT SEO cursus prompt: gebruik headings voor SEO met GPT-3
 13. Leer ChatGPT gebruiken: Verhoog uw website autoriteit voor SEO met Chat GPT-4
 14. SEO training prompt: gebruik rich snippets voor SEO met ChatGPT
 15. ChatGPT SEO voorbeelden prompts: optimaliseer uw URL’s met Chat GPT
 16. Maak gebruik van interne linking voor SEO optimalisatie via Open Ai
 17. SEO training prompt: gebruik anchor teksten voor SEO via ChatGPT chat
 18. ChatGPT SEO cursus prompt: analyseer uw backlinks via GPT-3 of GPT-4
 19. Verwijder dode links voor SEO optimalisatie met commanda’s binnen GPT-4

Deel 3: Open AI ChatGPT leren samen met andere ondernemers

Elke business is anders. Elk bedrijf is anders. Leer van andere deelnemers over hoe zij ChatGPT gebruiken. Iedereen in de ChatGPT cursus is ervan overtuigd dat dit blijft en een revolutie is binnen de ontwikkeling van het internet. Vind gelijkgestemden. Krijg ideeën hoe je elkaar kunt versterken. Maak afspraken over blijven leren na de cursus ChatGPT prompts maken.

Praktische cursus ChatGPT SEO voor ondernemers

Om de lessen praktisch te maken en het geleerde direct in de praktijk te brengen, zul je tijdens de cursus aan de slag gaan met verschillende opdrachten. Zo kun je bijvoorbeeld een blogartikel schrijven en deze optimaliseren voor zoekmachines. De ideeën ervoor halen we op vanuit Open AI chatGPT. Ook gaan we aan de slag met het analyseren van bestaande websites om te zien hoe zij SEO zoal hebben toegepast.

Praktisch nut van de cursus.

Je leert prompts gebruiken in ChatGPT om je bedrijf online zichtbaar te maken in Zoekmachines. Dit is een voorbeeld prompt voor lokale vindbaarheid (local seo)

Prompt voor maken inhoud voor Google Mijn bedrijf (GMB):

Prompt voor checklist maken van welke inhoud SEO-technisch in Google Mijn bedrijf kan komen:

ChatGPT, fijn als u een Google Mijn Bedrijf-account wilt maken voor de website https://www.gerbengvandijk.nl, geef mij de items die ik moet invullen als een checklist. Zodat ik mijn profiel zo volledig mogelijk kan invullen, met daarbij suggesties voor het te volgen format. Geef steeds waar mogelijk een voorbeeld gebaseerd op content vanaf de genoemde url in deze prompt om meteen de juiste informatie en waarden te hebben om direct in mijn Google My Business (GMB) gegevens te plakken. Genereer de checklist op basis van lokale SEO zoekwoorden voor de plaats Utrecht. Geef tot slot ook twee FAQ’s die voor de doelgroepen relevant kunnen zijn om in het profiel te gebruiken.

ChatGPT gebruiken voor SEO

Daarnaast gaan we tijdens de cursus ook aan de slag met ChatGPT. ChatGPT is een AI-tool die jou kan helpen bij het schrijven van goede content en het bepalen van de juiste zoekwoorden. ChatGPT kan jouw teksten analyseren en verbetersuggesties geven om deze beter vindbaar te maken in zoekmachines. Veel opdrachten en SEO prompts zijn op Webredactie blog al beschreven.

Met de SEO cursus en de hulp van ChatGPT heb je de kennis en vaardigheden in handen om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines en meer bezoekers te trekken. Schrijf je daarom snel in voor onze cursus in het voorjaar van 2023.

SEO ChatGPT cursus voor ondernemers.

Met de SEO cursus en de hulp van ChatGPT heb je de kennis en vaardigheden in handen om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines en meer bezoekers te trekken. Laat mij daarom snel weten of je deze cursus zou willen volgen in het voorjaar van 2023. Laat Webredactie blog het programma maken en ontdek de wereld van SEO op een toegankelijke en praktische manier!

Heb je interesse in deze SEO cursus, laat dit mij dan meteen even weten via Contact. Er zijn nu nog geen startdata, maar hoe meer interesse, hoe sneller deze SEO training gepland wordt. De locatie is mogelijk in Midden Nederland, zoals in Aristo zalen bij Utrecht Lunnetten.

Hoge betrokkenheid Kamer van Koophandel Utrecht in de persoon van Willem Scalogne

Ik verwacht in de toekomst nog een afspraak te maken met Willem Scalongne van de Kamer van Koophandel te Utrecht. Hij is als programmamanager zeer innovatief bezig bij het KVK innovatielab. Hij is een echte bruggenbouwer als het erom gaat om online oplossingen te verbinden aan bedrijfsvoering. Als hij mij eerder contact dan ik hem; verbaast mij dat niet!

Alvast inlezen in ChatGPT voor contentmakers?

ChatGPT is ideaal voor contentmakers. Bekijk dit artikel met deze 50+ prompts voor SEO.

Gerben G van Dijk
Volg hem