Dall-e-prompt voorbeeld op basis van Google Sheets Dall-E api,  en instructies voor Dall-E installatie en gebruik van Dall-E. Images creëren met kunstmatige intelligentie gaat momenteel het beste om de AI computer te vragen in bepaalde stijl iets te doen. Hoe je zelf kunt experimenteren met text-to-image opdrachten, lees je onderin dit bericht. Als AI je interesse heeft, zie dan ook het artikel op Webredactie blog over de gratis AI tekst generator ChatGTP

Bekijk de AI beelden die ik heb gemaakt in de stijl van glas-in-lood gecombineerd met de kunststroming Jugendstil. Ook heb ik de Ai computer gevraagd om een clean ontwerp samen te stellen. Een aantal voorbeelden van Ai kunst of Ai art.

Dall-E Api prompt voorbeeld Google Sheets (Open Ai api)

{“prompt”:”create a jugendstil painting that shows a computer arrow and a Google Maps hand and a digital smiley, stained glass, realistic, clean design”,”n”: 1,”size”: “1024×1024”}

Jugendstil Dall-E voorbeelden of examples Google Sheets

Uitwerking door open.ai via Google Sheets. Een selectie van vele, toevallige resultaten. Bekijk deze voorbeelden Dall-E van 1024 bij 1024 pixels. Al deze plaatjes zijn door open ai gegenereerd en hebben geen menselijke tussenkomst, behalve het invoeren van de AI prompt.

wordpress jugenstill 25

open ai image Dall-E generatie jugenstil 25, Google Sheets

wordpress jugenstill 27

open ai image Dall-E generatie jugenstill 27, Google Sheets

 

wordpress jugenstill 28

open ai image Dall-E generatiejugenstill 28

 

wordpress jugenstill 39

wordpress jugenstill 39, open ai image Dall-E generatie via Google Sheets

 

wordpress jugenstill 40

open ai image Dall-E generatie Webredactie blog wordpress jugenstill 40

 

wordpress jugenstill 41

open ai image Dall-E generatie example prompt Google Sheets

Hoe is een AI image generator het beste te gebruiken?

Dall-E Ai is vooral goed in het omzetten van text-to-image naar specifieke kunststijlen. Realistische foto’s zijn moeilijk om eruit te krijgen. Het lijkt erop dat de computer wil werken met beelden en stijlen die heel consistent zijn. Bijvoorbeeld (de vorm van) een appel vertaald naar een schilderij van Piet Mondriaan. Dat is iets wat de computer dan goed kan combineren.

Gratis tools voor zelf Ai images maken

Ik weet een gratis tool om zelf text-to-image opdrachten of prompts te genereren.

Een toegankelijke AI images tool voor iedereen  is: https://creator.nightcafe.studio/create. Zonder te betalen kun je tot aan 5 credits wat beelden genereren, 0,5 credit per image.

Als je er dieper in wilt duiken, kun je beter via de Google Sheets Api werken. Je kunt een API Connector integreren binnen Google Sheets om text-to-image prompts te maken. De handleiding of tutorial voor installatie van een free text-to-image tool in Google Sheets is in dit artikel te vinden, maar bekijk wel hieronder het plaatje met de juiste instellingen. Het is handig om de instellingen ergens op te slaan. Instellen API Connector:

values ai image api connector google sheets

Ai images maken via Google Sheets kan via toevoegen van Api Connector. Zie link naar handleiding voor installatie.

Dall-E api prompt text-to-image example

Als je binnen Google Sheets de Api-connector gebruikt om via een API key de (beta) Openai site te gebruiken, is dit een voorbeeld of example van een AI text-to-image prompt:

{“prompt”:”create a jugendstil painting that shows a computer arrow and a Google Maps hand and a digital smiley, stained glass, realistic, clean design”,”n”: 1,”size”: “1024×1024”}

Ook interesse in Text-to-Text ai?

Zie ook artikel over Open ai chatGTP en instructies voor installatie en gebruik van Dall-E. Zie ook het artikel over de AI tekst generator  ChatGTP en hoe je deze via Google Sheets kunt gebruiken. Succes toegewenst van Webredactie blog.