strategisch communicatie frame voorbeeld betteke van ruler boek

Wat is het Strategisch Communicatie Frame? Om hier beeld bij te krijgen, bekijk het voorbeeld. Verder verwijs ik naar de website van Betteke van Ruler die hier dit boek over schreef.

Ook is het nog mogelijk een Masterclass te volgen op dit gebied. Zie deze pagina voor het voorbeeld van het model anno 2021. Alle strategische gezichtspunten bij een communicatieadvies (of voorgenomen project) komen aan bod via dit model. Samen met een groep invullen.

Strategisch Communicatie Frame, voorbeeld

In april 2020 heeft Betteke van Ruler toelichting gegeven. Het model biedt een werkwijze voor het maken van een (niet-statisch) strategisch communicatieplan. Ik verwijs naar haar boek voor de juiste achtergronden. Zie ook deze documentatie (PDF) over hoe anderen het Strategisch Communicatie Frame gebruiken. De video op deze pagina is recenter. Zie verder.

Strategisch communicatie frame, hoe gebruiken?

In april 2020 heeft Betteke van Ruler toelichting gegeven op hoe je het Strategisch Communicatie Frame kunt inzetten. En hoe anderen dit concept nu inzetten. Ik verwijs naar het boek voor de juiste achtergronden.

Voor info en masterclass, zie de wesite van Betteke van Ruler.