Ik kwam in 2020 en 2021 eens een Wix site tegen met deze Wix DNS Instellingen. Bekijken:


Mogelijk geeft het voorbeeld inzicht in hoe contact gemaakt wordt met de domeinnaam. In dit geval is de domeinnaam ondergebracht bij Transip. En de website verder bij Wix.

Wix DNS instellingen voorbeeld

Wix A (Host) DNS instellingen voorbeeld

Wix MX (Mail Exchange) en NS Name servers instellingen

Je kunt emailnieuwsbrieven via Wix laten verlopen of via externe (gratis) tool Mailchimp. De email instellingen MX (Mail Exchange), NS Name servers en CName. Waarbij geclaimde/gebruikte domeinnaam bij Transip ligt.

wix dns mx records

Wix NS  Name Servers. En MX records

 

CNAME Wix instellingen Aliases

CNAME (aliases) Wix instellingen

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

Hopelijk helpt het voorbeeld om je Wix site goed te redirecten via juiste Wix DNS instellingen.

 

 

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.