Cloud86 ervaringen trustpilot forum

Cloud86 ervaringen 2023. Een Cloud86 review kon niet uitblijven, omdat deze partij voor WordPress hosting zo goed aan de weg timmert. Wie wil er geen goede performance tegenover lage hosting kosten? Lees waarom je zou instappen op deze nieuwe WordPress hostingpartij in Nederland. Begonnen sinds 2019 en nu al een zeer hoge naamsbekendheid. De succesformule waar deze Cloud86 op neerkomt: lage kosten, hoge snelheden en kwaliteit. Lees alle Cloud86 reviews er maar op na.

Cloud86 ervaringen Nederland 2023

Cloud86 is nog een wat onbekende naam op hostinggebied in Nederland. Ze bestaan sinds 2019 en zijn inmiddels Nederland aan het veroveren met WordPress hosting. Zoals Elon Musk de regels van het spel verandert, zo weten zij snelle WordPress hosting betaalbaar aan te bieden.

Als WordPress blogger sinds 2012 volg ik de hostingmarkt. In relatie tot WordPress timmeren partijen als Kinsta, Siteground, Cloudways, WP Engine, Bluehost, WP Engine flink aan de weg met Managed Website hosting. Zie verder de uitleg.

Toch kan WordPress hosting ook snel en goed zijn tegen weinig maandelijkse kosten. Het belang van hosting hoeft ook niet overschat te worden. Je kunt je website ook optimaliseren door de juiste WordPress plugins te gebruiken voor SEO. De performance van alle hostingpartijen die je kunt kiezen, zijn vergelijkbaar met een geoptimaliseerde website.  Goede Hosting wordt ook minder belangrijk door een snel WordPress theme te kiezen voor SEO. Dan zit er minder code in.

Gezien de goede Cloud86 ervaringen met WordPress hosting die ik her en der lees, scoort deze WordPress partij in Nederland hoog in bijna elk forum over hosting.

Enthousiast toont Webredactie blog hier je de meest informatieve en betrouwbare Cloud86 reviews. Lees hieronder de Cloud86 ervaringen die ik tegenkwam in fora in Nederland:

Wat is Cloud86?

In mei 2019 is Cloud86 als hostingpartij opgericht. De oprichters waren eerder partners binnen hostpartij SoHosted. Hun doelstelling is om webhosting tegen betaalbare prijzen te leveren, waarbij de kwaliteit zeer hoog ligt. Cloud86 blijkt in 2022 één van de snelste WordPress webhosting providers te zijn in Nederland. De servers staan in Nederland, wat goed past in de GDPR wetgeving voor privacy binnen de EU. De prijs om een stukje server van hen te huren, ligt lager dan die van de meeste concurrenten. Dit is, naast de snelle WordPress hosting, de reden dat Cloud86 nu snel groeit.

Cloud86 ervaringen TrustPilot 2023

“Snel en goede service. Hier zelf sinds een jaartje bij Cloud86. Super goede service gelijk want ze hebben meerdere websites geheel overgezet naar hun hosting omdat ik problemen had met een andere partij. Snel contact via de email en ook telefonisch waren ze bereikbaar. Sindsdien is mijn website nog nooit offline geweest en zijn ze super snel! Blij mee.” Datum van ervaring: 14 november 2022″

Snelle WordPress hosting met Plesk control panel

“Snelle laadtijden en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor mij is het ook belangrijk dat ik kan werken met Plesk control panel en dat biedt Cloud86. Datum van ervaring: 01 november 2022.”

Mijn vorige provider werd steeds duurder

“Mijn vorige provider had de hostingtarieven drastisch verhoogd waardoor ik op zoek ging naar een betere deal. Ik stuurde een e-mail met een technische vraag naar Cloud86 en kreeg tot mijn verbazing dezelfde dag een uitgebreide reactie. Dat was zelfs in het weekend! Inmiddels een aantal maanden tevreden klant bij Cloud86. Mijn websites werken heel snel en ik heb nog geen problemen kunnen ontdekken. Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt! Datum van ervaring: 25 juni 2022.”

Cloud86 ervaring: ze doen wat ze beloven en snel

“Ik neem Sind 1 februari 2022 diensten af bij Cloud86. De installatie verliep heel soepel. Toen ik mijn nieuwe website wilde koppelen aan de WordPress app ondervond ik problemen. Na een mailtje kreeg ik heel snel bericht dat zij de instellingen voor mij aangepast hebben waardoor ik mijn website nu wel kan zien in de app. Helemaal geweldig.
De prijs is absoluut concurrerend, het pakket is perfect voor mij en de dienstverlening is heel snel en deskundig. Van mij krijgt Cloud86 een 10+. Datum van ervaring: 01 mei 2022.”

Prima e-mail dienst en Servicedesk

“Ik heb hier een e-mail dienst voor mijn eigen domein. Prima dienst voor een goede prijs. En nog belangrijker een goede service die snel en adequaat reageert! Datum van ervaring: 10 november 2022.”

Prima contact met helpdesk

“Voor het opzetten van een website met WordPress werd Cloud86 aanbevolen voor de hosting. In het begin even een ‘opstartprobleem’ gehad dat door een behulpzame medewerker van de helpdesk van Cloud86 werd opgelost. Datum van ervaring: 25 juli 2022″

Na grote problemen bij andere provider…

“Na grote problemen bij andere provider heb ik ca 50 websites en mailboxen verhuisd naar Cloud86. De hulp was fantastisch. Ze zijn goed bereikbaar en aanspreekbaar. Sindsdien is alles stabiel. Erg blij met de stap na Cloud86. Prijs/kwaliteit is gewoon erg goed. Datum van ervaring: 15 juli 2022.”

Verhuizing website

“Cloud86 heeft de verhuizing van onze website zeer professioneel uitgevoerd. De verschillende stappen in dat proces werden inzichtelijk gemaakt en per mail gecommuniceerd. Tijdens deze verhuizing hebben wij geen verstoringen van onze website onderkend. Datum van ervaring: 19 oktober 2022.”

Goed om te weten: Cloud86 regelt het verhuizen van je WordPress website, gratis. De gratis verhuisservice voor je WordPress hosting valt onder het Medium pakket.

Zeer tevreden

“Zeer tevreden. Overzetten van meerdere websites super goed geregeld en sindsdien uitstekende uptime en ook de snelheid van de websites is flink hoger. Aanrader! Datum van ervaring: 09 oktober 2022.”

Cloud86 ervaring: fijne webhost

“Fijne webhost met overal duidelijke handleidingen. Prima prijs en fijn dat wordpress al geinstalleerd is voor je. Datum van ervaring: 11 november 2022.”

Ik heb niets anders dan goede woorden…

“Ik heb niets anders dan goede woorden rond cloud86. Ze reageren snel en hebben de antwoorden die ik zoek. hostingplatform is zeer rap. WP sites knallen er goed doorheen. je moet uiteraard wel weten wat cache doet en hoe je de zaken in moet stellen. maar niet alleen voor WP werkt het goed overigens. Alle pakketten die lightspeed cache ondersteunen draaien als een malle. top. Datum van ervaring: 20 april 2022.”

Uiterst vriendelijke mensen die je vragen willen beantwoorden

“Uiterst vriendelijke mensen die de tijd nemen je vragen te beantwoorden. De overstap naar Cloud86 is zeer soepel, snel en correct verlopen. Zelfs instellingen die je zelf zou moeten doen hebben ze voor ons gedaan, terwijl dat niet eens in het pakket zat. Wij zijn heel blij met deze club en zullen ze zeker aanraden. Een mooi voorbeeld van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bovendien. Datum van ervaring: 25 augustus 2022.”

Meer Cloud86 ervaringen 2023

Meer ervaringen over Cloud86 hosting vind je op het platform Trust Pilot. De pagina op dit forum van gebruikers gaat specifiek over Cloud86. Ook kun je nog kijken op de website van Cloud86 zelf. De reviews van hun huidige klanten zijn in hoge mate positief, maar ook geloofwaardig.

Cloud86 ervaring designer

“Ik monitor de uptime van mijn websites op ieder moment van de dag. Bij mijn vorige hosts kreeg ik gemiddeld 3x per maand een melding dat sommige van mijn websites offline waren. Dat vond ik veel. Gezien de website op sommige momenten meer dan 3 uur offline was. In de 2 jaar dat ik bij Cloud86 host heb ik welgeteld 1 keer een melding ontvangen dat de website offline was. En binnen 4 minuten kreeg ik de melding dat deze weer bereikbaar was.” Bron: matthijsonline.nl

Cloud86 ervaringen affiliate websiteeigenaar

“Drie belangrijke punten waarom Cloud86 hierin uitblinkt:

  • Websites laden razendsnel ? (waarvan ik met jarenlange ervaring zelfs van onder de indruk ben)
  • De support is A-klasse ? ze helpen je met praktisch alles voor je website (ook voor dingen die ze eigenlijk niet eens zouden hoeven doen)
  • De prijzen zijn erg scherp ? zeker voor de kwaliteit die je krijgt. Kort gezegd leveren ze dus een ijzersterk product inclusief geweldige klantenservice tegen bodemprijzen. En dat zie je zelden in deze markt.”

Bron: slimmerverdienen.nl

Cloud86 ervaring meerdere websites affiliate marketeer

Cloud86 Hosting onderscheidt zich duidelijk door de snelheid, Nederlandse taal en toegankelijke klantenservice. Daarbij is het mogelijk om meerdere websites tegelijkertijd te laten hosten en eventueel over laten zetten.” Bron: internetsuccesgids

Wat is Managed WordPress hosting?

Wat is Managed WordPress hosting? Dit definieert Webredactie blog als het technisch ontzorgen van de WordPress websiteeigenaar. Het updaten van je WordPress CMS en de plugins die je gebruikt, dat doen zij.


Vanzelfsprekend geeft dit een hoog beveiligingsniveau. Natuurlijk maakt elke WordPress hosting partij backups van je website. Dit zou elke dag moeten zijn.

Managed WordPress hosting is daarmee de duurste vorm van WordPress hosting. Zeker als telefonische support erbij zit, kan het daardoor duurder uitvallen. Het is goed mogelijk updaten zelf te doen. Het lijkt mij nodig om dit 4 keer per jaar te doen, of zelfs elke maand. Lees ook mijn blog over werkwijze voor zelf WordPress updaten.

Meer Cloud86 ervaringen onderzoeken?

Probeer deze Google zoekopdrachten om meer Cloud86 ervaringen te lezen:

  • Cloud86 review
  • Cloud86 hosting reviews
  • Cloud 86 ervaringen Trustpilot
  • Cloud 86 WordPress hosting
  • Cloud 86
  • Cloud86 hosting
  • Cloud86 verhuisservice

Succes met kiezen van hosting!

Gerben G van Dijk
Volg hem