Hoe starten met Snelle WordPress hosting kiezen en installatie? Welke WP-plugins zijn aan te raden en hoe ga je om met WordPress updates en migratie van content?

SEO WordPress hosting kiezen tip

Als je van wilt wisselen van WordPress hosting omdat je het idee hebt dat je website niet zo snel laadt, dan is Cloud86 een tip. En heel betaalbaar.

WordPress SEO hosting via Cloud 86 Drachten Friesland Nederland tip

WordPress SEO hosting via Cloud 86 te Drachten (Friesland )WordPress hosting kiezen | Beste WordPress hostpartij introductievideo

Een strategische tip om snelle WordPress hosting te kiezen, is om te kijken welke hostingpartijen betrokken zijn bij websites die jij goed vindt. Via de site SIDN.nl. In plaats van af te gaan op reclame en banners, kijk je dus welke hostingpartijen zij uitkiezen. Dit verkort jouw zoektocht naar een betrouwbare WordPress hosting partij aanzienlijk. Bekijk de video.

 

WordPress hosting kiezen: Het belang van snelle laadtijd

Vraag je hosting partij of zij SSD-schijven gebruiken met NGINX of Litespeed. Voor kleine websites werkt ‘shared hosting’ (meerdere sites op één server) meestal goed, maar voor grotere websites kun je beter kiezen voor ‘managed VPS’, omdat dit meer capaciteit geeft. Uiteraard is Shared WordPress hosting weer goedkoper. Niet alleen de hosting is van belang, maar ook de sitebouw is van invloed. Lees daarom meer artikelen van mij over het vinden van snelle WordPress webhosting. Een laadtijd van < 2 seconden is het mooiste. Deze snelle laadtijd kun je op allerlei manieren bereiken, zoals door de installatie van de betaalde plugin WP-Rocket. Je bent dus niet gebonden aan dure hosting. Ik noem daarbij als voorbeeld Kinsta vs Strato WordPress hosting. Je betaalt er meer. Al is de hosting gelukkig ook goed.

WordPress hosting voor .nl domein kiezen

WordPress hosting van een .nl domein kun je onderbrengen in Drachten, op Nederlands grondgebied. Dus de servers staan in Nederland. Cloud86 is mijn tip. Betaalbaar, snel en goed. En ze zijn telefonisch goed bereikbaar.

WordPress SEO hosting via Cloud 86 Drachten Friesland Nederland tip

WordPress hosting .nl domein in Nederland kan via Cloud 86 te Drachten (Friesland ). NL servers hosting WordPress.

WordPress hosting .com domein

Overweeg voor internationale websites met een .com domein om je WordPress hosting internationaal bij SiteGround of bij GoDaddy onder te brengen.
PS. Deze website, Webredactie blog host sinds 2019 bij Neostrada. Ik betaal in termijnen per 3 jaar. Niet de goedkoopste WordPress hosting, maar wel degelijk. Lees meer over deze hostpartij als je nieuwsgierig bent. Het is eigenlijk standaard WP hosting, maar ik ben nog nooit gehackt. (afkloppen maar).

Gerben G van Dijk
Volg hem