Gratis muziek downloaden rechtenvrije YouTube free music

Hoe kan ik gratis muziek downloaden van YouTube? Wat zijn de beste websites voor gratis muziek downloaden? Bekijk de 5 beste websites voor rechtenvrije muziek en gratis geluidseffecten downloaden. Vind sneller de filmmuziekjes en mp3 audio-effecten die je zoekt.

Lees meer

FVD black box tv nieuwsoverzicht

Lees mijn persoonlijke analyse over hoe FVD en de Black Box tv nieuws propaganda eigenlijk werkt en ons afkerig maakt van allerlei gevestigde politieke partijen. Nepnieuws die onze samenleving keihard verdeelt en tot persoonlijke conflicten leidt tussen families, partners en vrienden. Zowel FVD als Black box tv baseren zich op hetzelfde wantrouwen als iedereen die tegen de overheid is. Black box tv en Forum voor Democratie zijn beide ‘zenders’ die vanuit wantrouwen kijken naar de overheid. Zo ondermijnen FVD & Black box tv stelselmatig de zorgvuldige wijze van nieuwsgaring, wijze van wetenschappelijk onderzoek en wijze van vrij debat in Nederland. Tegenwoordig is hier nog Ongehoord Nederland bijgekomen om de rassenhaat te vergroten.

Lees hoe de verdeelde samenleving toeneemt door zowel Black box tv en door  Telegram, Twitter en debatberichten vanuit Forum voor democratie (FVD). Dan weet je gelijk waarom je nooit FVD lid worden moet. Lees in dit artikel hoe zowel FVD als Black box tv (Blckbx tv today) standpunten uitdraagt die niet op feiten zijn gebaseerd. Hoe zij nepnieuws presenteren als echt nieuws. Kortom, hoe onze samenleving steeds meer verdeeld door gevoelens van wantrouwen, leugens en het gevoel bedonderd worden. Klap op de vuurpijl is de FVD wens om een Renaissanceschool te openen in Almere. Een FVD school dus waar ze kinderen kunnen gaan volgieten met 100 liter onverdraagzaamheid. En natuurlijk zonder verplichte vaccinaties, want dat is ‘pure onderdrukking’.

Lees meer

vlog maken of video maken met je mobiel app

Ga aan de slag en maak een vlog. Hierbij de tips voor de juiste Video bewerken app | Vlog maken app. En alle tips om meteen goed te filmen. Houd je mobiel horizontaal! Dit artikel legt uit wat je nodig hebt, als je besluit om alleen te gaan filmen én ook te editen met je mobiel of smartphone.
Lees meer

Volg deze stappen om een persoonlijke video op te nemen voor medewerkers, klanten of collega’s. Geen extra apparatuur nodig. Uitgaande van video opnemen via laptop camera, Iphone of Android. Bekijk de video handleiding.

Lees meer

WordPress zoekmachine optimalisatie handleiding gratis

WordPress zoekmachine optimalisatie (SEO). Dat is zo hoog mogelijk scoren in Google met je website, webwinkel of blog. Deze praktische gids is een handleiding voor WordPress website eigenaren om hoger in Google te komen. Deze WordPress SEO-kennis is up-to-date. Je kunt aan de slag gaan met WordPress SEO. Ook kun je mijn hulp erbij inschakelen voor SEO-diensten Utrecht en/of contentcoaching. Succes! Lees meer

strategisch communicatie frame voorbeeld betteke van ruler boek

Wat is het Strategisch Communicatie Frame? Om hier beeld bij te krijgen, bekijk het voorbeeld. Verder verwijs ik naar de website van Betteke van Ruler die hier dit boek over schreef.

Ook is het nog mogelijk een Masterclass te volgen op dit gebied. Zie deze pagina voor het voorbeeld van het model anno 2021. Alle strategische gezichtspunten bij een communicatieadvies (of voorgenomen project) komen aan bod via dit model. Samen met een groep invullen.
Lees meer

Youtube video responsive maken via Iframe embed WordPress Webredactie blog

Je wilt een YouTube Iframe responsive maken. Het probleem met een gewone Iframe is dat deze vaste maten heeft waardoor schaalbaar embedden voor mobiel gebruik niet lukt. Voor desktop werkt deze embedcode goed:

<iframe width=”560? height=”315? src=”//www.youtube.com/embed/Q8XnIEYYVDg?rel=0? frameborder=”0? allowfullscreen></iframe>. Als je met WordPress 5.0 werkt. Dan kun je mogelijk gewoon de url van YouTube inplakken om een responsive video op je website te plaatsen. Zo niet, volg dan deze handleiding als je inderdaad WordPress als CMS gebruikt.

Lees meer

concentratiemuziek YouTube

Op deze pagina vind je gratis concentratiemuziek onder de knop, afgespeeld via YouTube. Eigenlijk is gewoon stilte vaak het beste. Toch kan dit niet altijd vanwege storende geluiden of gesprekken om je heen. Kies uit mijn selectie van YouTube filmpjes en stream muziek die je concentratie direct verhogen. Neem de tijd en gebruik deze concentratiemuziek voor tijdens studeren, werken, ontspannen, mediteren of bij je activiteiten. Beluister de selecteerde video’s. Laat deze pagina in je browser open staan. Zo kun je activerende en rustige concentratiemuziek streamen via YouTube. Of je nu webredactie doet of iets heel anders….

Lees meer

Soms heb je een beveiligde website waarbij de tekst is beveiligd; de tekst kopiëren van de website lukt dan niet. Behoorlijk irritant als de content live staat maar je kunt de tekst niet kopiëren. Ik zeg: nu omzeilen die hap! Ontdek via dit artikel hoe je blokkering opheft voor tekst kopiëren van beveiligde site. Zodat je tekst van een beveiligde site weer normaal kunt knippen en plakken naar Word. Lees meer

Top 100 WordPress Plugins Evergreens AND Elementor by Gerben G van Dijk

Welke SEO WordPress plugin heb je vooral nodig? Wat zijn mogelijke SEO plugins for WordPress? Een goede laadtijd performance van 2 of 3 seconden bereik je met goede SEO WordPress plugins. Webredactie blog heeft al jaren onderstaande Evergreen lijst met alle SEO WordPress plugin Evergreens. Bekijk nu deze WordPress plugin lijst en trek meer verkeer aan!
Lees meer

Linkedin vacature plaatsen advertentie mogelijkheden voor online recruitment

LinkedIn adverteren of vacature plaatsen of promoten, wat zijn daarvan de kosten? En kan het ook gratis? Je hebt het vast gemerkt… De kosten van LinkedIn adverteren zijn enorm hoog en de transparantie erover, door LinkedIn zelf, is zeer laag. Balen! Eén campagne om een vacature te promoten, kost je minimaal 9 Euro per dag. Kan het ook goedkoper? In dit artikel schets ik gratis en betaalde manieren om met geïnteresseerde , nieuwe werknemers in contact te komen via LinkedIn vacatures. Lees meer