Sneller video bewerken met Adobe Premiere Pro CC via sneltoetsen. Met dank aan Sara Dietschy die deze editing tip heeft gedeeld op Youtube. Als je meer met het toetsenbord werkt, dan met de muis, kun je sneller video’s monteren. Bekijk het overzicht met sneltoetsen.

Bekijk de video en download de .kys file(s) voor Adobe Premiere Pro CC.

Sneller video bewerken in Adobe Premiere Pro CC

Sneller video editen | Indeling sneltoetsen

Vlogger Sara Dietschy maakt elke week video’s, zij kwam tot deze toetsenbord indeling voor video’s sneller bewerken. Zij boekt er nu goede editing resultaten mee. Haar sneltoetsen om sneller te monteren binnen Adobe Premiere Pro CC, zie je in dit overzicht:

Sneltoetsen of toetsenbord indeling linkerzijde Adobe Premiere Pro CC

Meer gebruik van sneltoetsen maakt het mogelijk om video’s sneller te editen.

Sneltoetsen zoveel mogelijk links op het toetsenbord

De tip is om zoveel mogelijk shortcuts / sneltoetsen aan de linkerkant van het toetsenbord in te stellen. Dus ook de hele bekende sneltoetsen zoals S, D en F: nog meer naar links. Het bewerken van video’s gaat sneller naarmate er minder met de muis gebeurt.

Sneller video’s monteren is geen peuleschil

Maar sneltoetsen leren, kost ook de nodige tijd… Dus bezint eer ge begint… Alleen als je veel video’s monteert in Adobe Premiere Pro CC is deze weg ook echt zinvol om te gaan!

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

Andere Adobe Premiere Pro CC tip’s welkom

Heb je zelf tips over video’s slim bewerken, laat ze gerust achter in de reacties! Tip mij ook als jij weet hoe ik aan bijzondere effecten kom van andere videomakers… Verder heb ik nog geen leuk videoclubje gevonden om eens wat uit te wisselen. Maar ik sta er dus wel voor open!

Succes met WordPress en sneller video’s bewerken.

Gerben G. van Dijk.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.