Hoe werkt Trello? Als online to do lijst en projectmanagement tool? Hoe breng je structuur aan in je werk als marketing en de communicatie medewerker. De online to do lijsten van Trello gaan je zeker helpen. Voor jezelf. Of voor je team. Wereldwijd wordt Trello veel gebruikt als projectmanagement tool. Zie ook andere applicaties gerelateerd aan online marketing.

In deze blog leer je niet alleen over hoe Trello werkt, maar help ik je ook op weg met timemanagement en meer productiviteit. Ik leer je welke Trello borden en lijsten je nodig hebt voor plannen en organiseren van je werk.

Hoe werkt Trello als gratis projectmanagement tool?

Ontdek via deze video van ruim 3 minuten: Hoe je kunt starten met Trello. Welke lijsten handig kunnen zijn. Hoe gratis aanmelden werkt en hoe je teamleden uitnodigt binnen Trello. Manage je projecten voortaan via Trello, gratis software. (klik op de foto om de video te starten)

Bovenstaande video: Starten met Trello tutorial Nederlands

Uitleg over hoe starten met Trello vind je in bovenstaande, Nederlandstalige video handleiding. Onderwerpen:

  • Hoe je je kunt aanmelden bij Trello.
  • Hoe je je eerste Trello-bord opzet.
  • Aanmaken van lijsten en kaarten
  • Toevoegen van teamleden in Trello

Bekijk ook mijn andere video’s met tips voor Trello. Je kunt Trello koppelen met Google kalender. En handelingen automatiseren kan via regels instellen via de knop Butler. Hoe dat alles werkt, zie je in onderstaande video’s.

Wat is Trello?

Wat is Trello? Het is een gratis tool waarmee je to do lijsten kunt maken. Waarbij samenwerken met anderen, online, heel eenvoudig is. Trello is ideaal voor een Scrum werkwijze. Waarbij je projecten opdeelt in taken en to do lijstjes. Je kunt deze taken toewijzen aan teamleden. En je kunt de voortgang visueel bijhouden. Totdat alles klaar is.

Trello is een gratis projectmanagement tool

Dus, wanneer je een gratis projectmanagement tool of planningstool zoekt, dan is Trello erg populair. Zeker voor het Marketing en Communicatievak. Als je meer naar IT/ICT kijkt, dan komen Asana en Slack snel in beeld als de beste alternatieven voor Trello. De drie tools bij elkaar, zijn de grote namen in de projectmanagement software.

[meer video’s volgen binnenkort]

Meer links over productiviteit verhogen en projectmanagement tools

Bekijk alle productiviteitstips van Webredactie blog:
https://www.gerbengvandijk.nl/tag/productiviteit-tips/

Voorbeelden van Trello borden
https://www.t-mobile.nl/founders/productiviteit/10-trello-board-voorbeelden/

Trello alternatieven | Trello alternative | Trello alternatives
https://kinsta.com/nl/blog/trello-alternatief/

Succes met Trello en WordPress,

Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk
Volg hem