Youtube-video-onscherp-blurry-oplossing-probleem

Wat te doen als je YouTube video niet scherp toont, maar blurry blijkt te zijn? Mogelijk hanteert de eindgebruiker de verkeerde YouTube instelling. De HTML code voor instructie voor je webbezoekers om de video afspeelkwaliteit op de laptop of pc te verbeteren, vindt je hieronder:

Blurry of onscherpe video, verkeerde weergave op beeldscherm

Een YouTube video die onscherp toont bij eindgebruikers of bij bedrijfsnetwerken, is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt je webbezoekers erop wijzen dat zij iets kunnen doen aan de beeldkwaliteit van de video die zij online bekijken. In het YouTube ‘volledig afspeelscherm’ moeten zij de HD-waarde instellen op afspeelkwaliteit is gelijk aan 1080p.

HTML voor instructie voor video weergave verbeteren:

Knip en plak deze code in de HTML editor van je WordPress CMS (‘Tekst’ versie van pagina of bericht):

<p><strong>NB:</strong> Toont video onscherp? Open dan ‘Volledig scherm’ in YouTube, klik op het tandwiel in het afspeelvenster <a href=”https://www.czo.nl/file/144253″> zet kwaliteit op HD 1080p</a></em></p>

De waarschuwing voor blurry video en hoe dat te verbeteren, toont dan zo:

NB: Toont video onscherp? Open dan ‘Volledig scherm’ in YouTube, klik op het tandwiel in het afspeelvenster en zet kwaliteit op HD 1080p

Ter aanvulling: Apparatuur voor scherp geluid en goede Youtube video’s:

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.