Wat is het beste systeem of tool voor een persoonlijke website? Weebly vs WordPress? Weebly.com is een mogelijke optie voor een geheel nieuwe website (url). Het werkt heel eenvoudig, waardoor technische kennis echt niet nodig is. Echt miljoenen sites zijn ermee gemaakt.  Dat is het grote voordeel. Het kost 6 dollar per maand om een eigen domeinnaam eraan te koppelen; dit is duurder dan bij WordPress die 13 Euro per jaar rekent. Een weebly domein kan ook gratis zijn. Maar dan mis je een echte domeinnaam. Dat staat wel professioneel. Lees meer over Weebly vs WordPress.

Wat is Weebly?

Weebly is een eenvoudig systeem om zelf een website maken. De volgende video laat de voordelen zien van Weebly, eronder staan de nadelen, zodat je Weebly vs WordPress kunt afwegen.
Bekijk de video over Weebly.com (5 minuten).

Weebly voordelen en nadelen

  • Je informatie staat op Amerikaanse servers en niet binnen de EG.
  • Menu’s en uitleg zijn in het Engels, al hoeft dit geen probleem te zijn.
  • Je kunt een bestaande website (.nl domein) niet verhuizen naar Weebly, wat wel kan: via Transip.nl domeinnaam registreren, en dit domein koppelen aan Weebly.com
  • De webwinkel functie is niet geschikt voor de EG. (Bij WordPress zit ook de mogelijkheid tot webwinkel via WooCommerce plugin).

Ga terug naar: Waarom WordPress?

Weebly reviews en ervaringen

Wat Weebly.com is en wat de ervaringen zijn, lees je hier:

Succes met kiezen Weebly vs WordPress.

Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.