Wilt u het Calibri lettertype in Word vervangen door een ander Word standaardlettertype? Dat gaat via sneltoetsen: Ctrl+Shift+F. Als u Word gaat gebruiken, wilt u dat elk document opent met het lettertype van uw keuze. U wilt niet langer dat Calibri je standaardlettertype in Word is. Het standaardlettertype in Word aanpassen, is gemakkelijk.

Start Word en open een nieuw document. Gebruik daarna de toetscombinatie: Ctrl+Shift+F. Kies lettertype, grootte en kleur. U kunt nu een ander lettertype kiezen, zoals bijvoorbeeld Verdana, punt 10. Klik op de knop ‘Standaard’ voor lettertype instellen voor Word. Klik tenslotte op ‘OK’ om dialoogbox af te sluiten.

Voortaan krijgt elk nieuw document dit lettertype.

Lettertype in Word aanpassen: Ctrl+Shift+F (veranderen Calibri lettertype)

Lettertype in Word aanpassen

Verander lettertype Calibri naar ander lettertype in Word via Ctrl+Shift+F.

Ps. Gebruikt u WordPress als CMS voor uw website? Zo ja, check mijn website en leer nog veel meer!

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.