hart onder de riem kaart

Een hart onder de riem kaart sturen aan het personeel doet elke medewerker blij opveren. Het Corona thuiswerken valt niet mee voor medewerkers. Het contact met collega’s wordt gemist en de waardering van de baas blijft uit. Goed om je werknemers dan een hart onder de riem te steken. Dit hoeft niet veel tijd te kosten. Want de tekst die ik al heb gemaakt, kun je gratis gebruiken voor je medewerkers of om je team te verrassen.

Daarbij kun je een set van 50 kaarten bij Bol.com bestellen of door Bol een zakelijk geschenk laten opsturen. Een passende attentie tijdens Corona thuiswerken, is bijvoorbeeld een videobellen standaard voor de smartphone. Maar zie ook de andere ideeën waarmee je de medewerkers een goed gevoel kunt geven. Je kunt dus op afstand leuke dingen doen voor het personeel. Als je helemaal geen kosten wilt maken, kun je nog denken aan een pubquiz via Zoom. Maar een kaartje voor alle medewerkers, kost je nu het minste denkwerk. :-)

Hart onder de riem kaart voor personeelsleden die Corona thuiswerken

Een kaartje sturen om waardering voor alle medewerkers uit te spreken is wel het minste dat een leidinggevende kan doen. Corona thuiswerken maakt de werkrelatie afstandelijk. En dat gedurende de gehele werkweek. Normaal werkt iemand maar 1 of 2 dagen per week thuis. Dus er is inderdaad afstand te overbruggen. Een goede tekst op een briefkaart moet daarom ook warm en waarderend zijn. Zodat deze zelfs een beetje ‘overdreven’ om Amerikaans aandoet. Maar juist dan breng je je betrokkenheid als leidinggevende of baas over.

Zie tekstvoorbeeld (onder de afbeelding) voor een hart onder de riem bedankkaartje aan alle medewerkers.

Hart onder de riem kaartje voor alle medewerkers Hart onder de riem kaartje voor alle medewerkers; zo gemakkelijk is het om je waardering over te brengen.

Tekstvoorbeeld Hart onder de riem kaartje bij Corona thuiswerken

[Dit is een kaart tekstvoorbeeld voor een opbeurende tekst waar waardering uitspreekt voor alle medewerkers die noodgedwongen Corona thuiswerken.]

 

Beste collega,

Het liefst zou ik je persoonlijk willen bedanken :-)

Bedankt voor je flexibiliteit en harde werken in deze, onzekere tijd. Hoe wij klaarstaan, voor onze klanten en voor elkaar, dat is echt super. Daar heb ik ontzettend veel waardering voor.

Werken vanuit huis, de hele tijd, dat is niet gemakkelijk. Zeker niet als je nog een extra taak als juf of meester van je kinderen erbij hebt. Alles loopt anders en het vraagt veel flexibiliteit om in contact te blijven met klanten en collega’s. We weten dat je doet wat je kunt om belangrijke processen goed te laten verlopen. Het cadeautje voor jou is bedoeld om je te zeggen: houd jezelf staande in deze tijd!

Weet in ieder geval dat ik trots op je ben en waardeer hoe wij ons als organisatie altijd blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Je doet je best. En dat is goed. Ga zo door.

Head up!

Met vriendelijke groet,

[leidinggevende, of namens directeur]

 

Hart onder de riem kaart bestellen bij Bol.com

Presentje voor medewerkers tijdens Corona thuiswerken
Je kunt iedereen die Corona thuiswerken moet, bereiken met een hart onder de riem kaart. Bij Bol.com zijn kaartensets te koop per 50 stuks. Eigenlijk staat de kaart symbool voor een bloemetje aan het personeel. De opdruk van de kaart zijn Nederlandse bloemen. Daar wordt iedereen op zich al blij van. Gewoon bestellen en klaar.

 

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

 

Passende relatiegeschenken tijdens Corona thuiswerken

Als je kijkt naar nuttige cadeau’s voor personeel rondom Corona thuiswerken, dan denk ik aan: een waterfles, betaalbare en goede oortjes voor bellen en aan een selfie stick of smartphone houder of videobellen statiefje. Een heel duur relatiegeschenk is een Corona thuiswerken beeldscherm of monitor om de juiste ARBO-situatie te creëren qua ooghoogte. Een IPS-scherm biedt verder altijd de juiste kijkhoek. Maar dat grapje kost je dan Euro 170 per medewerker. Zelf ben ik overigens wel productiever door meerdere documenten op één beeldscherm te kunnen zien, dus 22 inch is wel handig bij thuiswerken tijdens Corona. Kortom, je moet wat goeds doen voor al die medewerkers die Corona thuiswerken.

Hopelijk kun je de hart onder de riem tekst (zie voorbeeld boven). goed gebruiken.
Zie ook het artikel over videobellen. Op ooghoogte! Dat maakt het persoonlijk en attent.

Succes!

 

 

Gerben G van Dijk