hart onder de riem kaart
Corona zorg volhouden houd vol niet knuffelenelen

Op plaatje klikken toont de grappige GIF

Een hart onder de riem kaart tekst sturen aan je medewerkers is een fantastisch idee.

Het zal ze blij doen opveren. Als iedereen kaartje sturen wat teveel georganiseer is, stuur dan de video onderin dit bericht. Digitaal. Of dit GIF plaatje rechts, via de Whatsapp. Van een beetje aandacht kikkert elke medewerker op.

Of je nu in de zorg werkt, in de zakelijke dienstverlening of in de getroffen Corona sectoren. De gedeeltelijke lockdown met thuiswerken is nog even volhouden tot in 2021. Hier ludieke ideeën.

Hart Onder de Riem kaartje, tekst of attentie voor collega’s

Hart onder de riem kaart 2 95 bij bol com

Hart onder de riem kaart 2,95 bij Bol (hartjes)

Ook als een bedankkaart versturen aan zorgpersoneel teveel werk is. Verstuur dan online dan iets positiefs, zoals deze bemoedigende video (onderin dit bericht).

Het Corona thuiswerken valt niet mee voor medewerkers. Het contact met collega’s wordt gemist en de waardering van de baas blijft uit. Goed om je werknemers dan een hart onder de riem te steken. Dit hoeft niet veel tijd te kosten. Want de tekst die ik al heb gemaakt, kun je gratis gebruiken voor je medewerkers of om je team te verrassen.

Daarbij kun je een set van 50 kaarten bij Bol.com bestellen of door Bol een zakelijk geschenk laten opsturen. Een passende attentie tijdens Corona thuiswerken, is bijvoorbeeld een videobellen standaard voor de smartphone. Maar zie ook de andere ideeën waarmee je de medewerkers een goed gevoel kunt geven. Je kunt dus op afstand leuke dingen doen voor het personeel. Als je helemaal geen kosten wilt maken, kun je nog denken aan een pubquiz via Zoom. Maar een kaartje voor alle medewerkers, kost je nu het minste denkwerk. :-)

Hart onder de riem kaart tekst voor collega’s

Een Hart Onder De Riem Kaartje sturen om waardering voor alle medewerkers uit te spreken, is wel het minste dat een leidinggevende kan doen.

Corona thuiswerken maakt de werkrelatie ongewild functioneel en afstandelijk. En dat gedurende de gehele werkweek. Normaal werkt iemand maar 1 of 2 dagen per week thuis. Dus er is inderdaad afstand te overbruggen. Een goede hart onder de riem tekst voor je collega zet je op een briefkaart. Daarin kun je warm en waarderend zijn. Zelfs als dat een beetje ‘overdreven’ en Amerikaans aandoet. Gewoon doen, hoor. Zo breng je toch een stukje betrokkenheid over als leidinggevende.

Zie tekstvoorbeeld (onder de afbeelding) voor een hart onder de riem bedankkaartje aan alle medewerkers.

Hart onder de riem kaartje voor alle medewerkers Hart onder de riem kaartje voor alle medewerkers; zo gemakkelijk is het om je waardering over te brengen voor hun werk in de lange lockdown.

Tekstvoorbeeld Hart onder de riem kaartje bij Corona thuiswerken

[Dit is een kaart tekstvoorbeeld voor een opbeurende tekst waar waardering uitspreekt voor alle medewerkers die noodgedwongen Corona thuiswerken.]

 

Beste collega,

Het liefst zou ik je persoonlijk willen bedanken :-)

Hart onder de riem bedankt voor je inzet corona handdoekBedankt voor je flexibiliteit en harde werken in deze, onzekere tijd. Hoe wij klaarstaan, voor onze klanten en voor elkaar, dat is echt super. Daar heb ik ontzettend veel waardering voor.

Werken vanuit huis, de hele tijd, dat is niet gemakkelijk. Het blijft een onzekere tijd, waarin we niet kunnen uitkijken naar leuke uitjes of verre vakanties. We moeten letten op onze eigen gezondheid, ook als we het beste willen voor onze cliënten die zo afhankelijk zijn van onze inzet en zorg.

Dat alles steeds anders loopt, vraagt veel flexibiliteit en aanpassing. Het blijft moeilijk om “op dezelfde pagina” te blijven denken en doen met al je collega’s. We zetten informatie zo goed mogelijk door, maar videobellen en telefonisch overleg is niet hetzelfde als elkaar echt zien. Dat missen we, jammergenoeg.

We weten dat je doet wat je kunt om belangrijke processen goed te laten verlopen. Het cadeautje voor jou is bedoeld om je te zeggen: houd jezelf staande in deze tijd!

Weet in ieder geval dat ik trots op je ben en waardeer hoe wij ons als organisatie altijd blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Je doet je best. En dat is goed. Ga zo door.

Head up!

Met vriendelijke groet,

[leidinggevende, of namens directeur]

 

Hart onder de riem kaart bestellen bij Bol.com

Presentje voor medewerkers tijdens Corona thuiswerken
Je kunt iedereen die Corona thuiswerken moet, bereiken met een hart onder de riem kaart. Bij Bol.com zijn kaartensets te koop per 50 stuks. Eigenlijk staat de kaart symbool voor een bloemetje aan het personeel. De opdruk van de kaart zijn Nederlandse bloemen. Daar wordt iedereen op zich al blij van. Gewoon bestellen en klaar.

Passende relatiegeschenken tijdens Corona thuiswerken

Als je kijkt naar nuttige cadeau’s voor personeel rondom Corona thuiswerken, dan denk ik aan: een waterfles, betaalbare en goede oortjes voor bellen en aan een selfie stick of smartphone houder of videobellen statiefje. Je kunt ook de ludieke kant opgaan. Je werkt jezelf in de rondte. Dus je krijgt, dit leuke springtouw als surprise. Een kant-en-klare bedrukte handboek met bedankt kun je direct bestellen bij Bol.com. Zo kun je aandacht besteden aan Sinterklaas. Door zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Gezonde werkhouding: eigen beeldscherm

Een heel duur relatiegeschenk is een Corona thuiswerken beeldscherm of monitor om de juiste ARBO-situatie te creëren qua ooghoogte. Een IPS-scherm biedt verder altijd de juiste kijkhoek. Maar dat grapje kost je dan Euro 170 per medewerker. Zelf ben ik overigens wel productiever door meerdere documenten op één beeldscherm te kunnen zien, dus 22 inch is wel handig bij thuiswerken tijdens Corona. Kortom, je moet wat goeds doen voor al die medewerkers die Corona thuiswerken.

Hopelijk kun je de hart onder de riem tekst (zie voorbeeld boven). goed gebruiken.
Zie ook het artikel over videobellen. Op ooghoogte! Dat maakt het persoonlijk en attent.

Succes!

Gerben G van Dijk

Hart onder de riem video voor zorgpersoneel

Je kunt zorgmedewekers hart onder de riem steken door hen te zeggen. Do not give up. Bekijk en/of deel de video.

Gerben G van Dijk
Volg hem