Voor wie een gratis huwelijkswebsite wil maken, is het platform of gratis CMS van TheKnot een goede tip. Een goedkope trouwlocatie kan ik ook aanraden: een fort in de regio Utrecht. Het beste wat Nederland te bieden heeft: waterkeringen enzo, kun je dan laten zien aan je (internationale) trouwgasten. Bekijk de online tips:

Gratis huwelijkswebsite maken

Een gratis huwelijkswebsite kun je zelf maken, zonder hostingkosten, het kost twee avonden werk, het kan via de Amerikaanse website TheKnot. De huwelijkswebsite is gratis en je kunt allerlei andere wedding planner diensten afnemen. Vooral interessant voor mensen die in de VS trouwen.

Trouwdag organiseren online

Naast het inrichten van een gratis huwelijkswebsite is het organiseren van een bruiloft het meeste werk, de website The Perfect Wedding helpt met het uitzoeken van trouwlocaties, trouwambtenaren, catering en dergelijke. De genoemde twee websites zijn dus behulpzaam bij het plannen van een trouwerij. Een trouwambtenaar die ik ken, is een trouwmevrouw in Bussum. Zij zit het hele jaar vol. Trouwen lijkt wel weer in!

Liever Low budget trouwdag organiseren?

Als je de hele bruiloft in ogenschouw neemt, moet je veel budget meenemen om een geslaagde trouwdag te organiseren. Mijn neven in de provincie Utrecht hebben al eens een low budget trouwdag georganiseerd. De gasten sliepen in kleine tentjes rondom hun fort. Dus dit is dus een goedkope trouwlocatie tip:
Fort Lunet aan de snel

Succes met het organiseren van je trouwdag en het maken van een gratis trouwwebsite.

Gerben G van Dijk.