Hoe een huwelijkswebsite maken? Door Corona raakten heel wat romantische trouwplannen bekoeld…. Maar….

De harten gaan weer sneller kloppen nu een trouwdatum weer gepland kan worden. De beste trouwlocaties komen weer in zicht. Je gasten krijgen er helemaal zin in als je de trouwaankondiging via een eigen trouwwebsite bekend maakt.

Ontdek hoe je gratis een trouwwebsite of huwelijkswebsite kunt maken.

Gratis huwelijkswebsite maken

Voor wie een gratis huwelijkswebsite wil maken, is het platform of gratis CMS van TheKnot een goede tip. Een gratis huwelijkswebsite kun je zelf maken, zonder hostingkosten, het kost twee avonden werk. De huwelijkswebsite is dus gratis!

Trouwdag organiseren online

Naast het inrichten van een gratis huwelijkswebsite is het organiseren van een bruiloft het meeste werk, de website The Perfect Wedding helpt met het uitzoeken van trouwlocaties, trouwambtenaren, catering en dergelijke. De genoemde twee websites zijn dus behulpzaam bij het plannen van een trouwerij. Een trouwambtenaar die ik ken, is een trouwmevrouw in Bussum. Zij zit het hele jaar vol. Ze is zeer ervaren. Ook sluit deze trouwambtenaar huwelijken in het Duits af. En op elke locatie in Nederland die je maar wilt. Trouwen is nog steeds in.

Fort als trouwlocatie Midden Nederland

Een goedkope trouwlocatie kan ik ook aanraden: een fort in de regio Utrecht als sfeervolle trouwlocatie. Fort aan de snel is een intieme trouwlocatie. Het beste wat Nederland te bieden heeft: waterkeringen, solide bouwwerken, het komt op deze romantische trouwplek bij elkaar. Ook leuk voor (internationale) trouwgasten.

Liever Low budget trouwdag organiseren?

Als je de hele bruiloft in ogenschouw neemt, moet je veel budget meenemen om een geslaagde trouwdag te organiseren. Mijn neven in de provincie Utrecht hebben al eens een low budget trouwdag georganiseerd. De gasten sliepen in kleine tentjes rondom hun fort. Vandaar dat ik Fort Lunet aan de snel aanraad.

Succes met het organiseren van je trouwdag en het maken van een gratis trouwwebsite.

Groet,

Gerben G van Dijk.