Gesprekken plan ik voor 1,5 uur om zaken te verkennen, te sparren en om keuzen en afspraken te maken. Lees welke trajecten content begeleiding je 1-op-1 kunt volgen als kenniswerker of zzp’er. Lees ook de introductietekst over content coaching.

Trajecten Content begeleiding ZZP

De lengte van de content begeleiding verschilt.

Eerste contact (gratis)

Samen plannen we dan een online gesprek van 30 minuten en kijken we of het klikt. Mijn manier van content coaching vanuit Utrecht en Midden Nederland begint met de basis: vertellen wie je bent en wat je brengt. Als we als duo aanvullend zijn, kunnen we doelen bespreken om tot creatieve content te komen die werkt. 30 minuten via Zoom/Teams.

Intake (250 euro)

Dit is 1,5 uur (via Zoom of MS Teams) gesprek en 1,5 inlezen en/of bekijken van bestaande content. We maken kennis, verkennen mogelijkheden en bakenen samen het content project af. Ik stuur daarbij ook op de fasen van contentontwikkeling.

Kort traject content begeleiding ZZP

Kosten: 90 Euro per gesprek, voor uitvoering 50 Euro per uur

Vaak is dit een startpunt voor inhoudelijke adviseurs om hun online kanalen, introteksten en websiteteksten helder neer te zetten. De mate waarin aanbod en positionering al duidelijk zijn, verschilt per persoon. Het aantal gesprekken en de tijd die er tussen ligt, stemmen we af. Vaak stel ik een zoekwoordenonderzoek voor via SE Ranking en wil ik graag leesrechten voor Google Analytics en Google Search Console. Goede vindbaarheid in Google zie ik als een randvoorwaarde. Ook concurrentieanalyse kan behulpzaam zijn om samen inzicht te krijgen.

Lang traject content begeleiding ZZP

Kosten: 90 Euro per gesprek, voor uitvoering 50 Euro per uur

Bij social media content coaching is het van belang om per maand nieuwe doelen te stellen en het behaalde bereik te evalueren, zodat bijsturen mogelijk is. Het samen sparren over content is daarbij een aparte stap naast het (laten) maken en redigeren en (laten) plaatsen van content.

De stap naar sociale media houdt ook in dat je moet monitoren en reageren, beeldmateriaal moet maken (Canva Pro) en moet analyseren of het werkt. Het kost de nodige tijd om de boodschap te maken, fijn te slijpen, om mensen te taggen en de juiste hashtags erbij te zetten. Het zou mijn doel zijn om jou dit leren en jou hierin verder te brengen.

Wat houdt je tegen om je kennis als kenniswerker te delen?

Ben je al bereid om je content strategie bij mij op tafel (via Zoom) te leggen? En meer helderheid te krijgen over wat je aan wie wilt communiceren? Op welke manier en hoe vaak? Zodat je boodschap beter wordt opgepakt. Wat houdt je eigenlijk tegen? Zet de stap naar een eerste kennismaking. Dit kost je niets!

Contact

In deze trajecten content begeleiding voor kenniswerkers kijken we samen vanuit de voorkennis en behoeften van je mogelijke klanten. Als dit idee je aanspreekt, neem dan gerust contact op.

Stuur mij een mail of WhatsApp (+31623661106) en vertel waar je contentstrategie en content coaching bij kunt gebruiken. Ik zie uit naar contact met jou en te horen over je expertise. Connect ook via LinkedIn, Gerben G van Dijk.

Ga terug naar pagina content coaching

Gerben G van Dijk
Volg hem