Waar liggen de kansen met je website? Hoe kun je bestaande teksten eerder onder de ogen van klanten brengen via Google optimalisatie?

1-op-1 content creatie

Als zzp’er help ik je via 1-op-1 content creatie. Vanuit de voorkennis en behoeften van je mogelijke klanten, en vanuit je uitgangssituatie, kijken we naar welke content je zou kunnen maken. Dat is de start van de content coaching. Naast focus op de meest noodzakelijke content kan het maken van een contentplan leiden tot verder zelfstandig content maken.

Werken aan een oprecht verhaal

Via 1-op-1 contentbegeleiding komen we uit bij een oprecht verhaal zonder allerlei online marketing trucs toe te passen zoals het creëren van schaarste of inspelen op ‘verliesangst’. Liever richt ik mij op zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarbij we uitgaan van het zoekproces van de klant en actuele zoekwoorden.

Persoonlijke communicatie als jouw unieke meerwaarde (USP)

Na mijn lange levenswandel in communicatie en contentmarketing ga ik liever uit van authenticiteit, kennis die overtuigt en die aansluit bij de klantreis die jouw ideale klant doormaakt. Door bij de behoefte van die klant aan te sluiten en helder, eenvoudig en persoonlijk te communiceren, kom je in beeld bij je doelgroep. De combinatie van oprechte herkenning in combinatie met de daadwerkelijke voordelen die je biedt, treft je klanten in hoofd en hart. Uiteindelijk zal dat ze overtuigen. Ze zullen je onthouden, omdat je relevant voor hen bént.

Geen content creatie bureau inhuren Utrecht, maar veel zelf doen

Via marketeers en marketingbureau’s zul je verschillende adviezen krijgen over de te kiezen middelen en frequentie van posten op sociale media en vormen van contentmarketing. Mijn belangrijkste advies is om je doelgroep(en) en hun problemen zo goed mogelijk te leren begrijpen. En de wijze van marketing te kiezen die bij jou past. Dus bij jouw persoon, je product of dienst en de tijd die je ervoor neemt.

Resultaat 1-op-1 content creatie

Je lezers zullen het scrollen door hun tijdlijn voor je stoppen of het gevonden Google zoekresultaat willen bewaren. Als je aanbod relevant is en zij de klik met je kunnen maken, dan hebben deze klanten jou nodig; en niet andersom.

Contact

Via fasen van contentontwikkeling en de contentcoaching kijken we samen vanuit de voorkennis en behoeften van je mogelijke klanten. Als dit je aanspreekt, neem dan gerust contact op:

Stuur mij een mail of WhatsApp (+31623661106) en vertel waar je content creatie en content coaching bij kunt gebruiken. Ik zie uit naar contact met jou en te horen over je expertise. Connect ook via LinkedIn, Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk
Volg hem