hubspot beste crm tool en email automationOp dit moment is Hubspot (ezelsbruggetje: Hutspot) de beste CRM tool en software voor email automation. Zeker als het gaat om een klein bedrijf of één project. Zie ook alle online marketing software tips.

Lees meer over Wat is Hubspot en wat je ermee kunt als gratis CRM-systeem.

HubSpot: beste CRM tool en email automation software

Hubspot is beste tool voor bijhouden van Marketing en Sales activiteiten binnen je bedrijf of project. De software biedt vele mogelijkheden, waaronder het volgen van leads, e-mail activiteiten (auto-responders), gratis CRM en ook online statistieken. Dit stelt commerciële teams in staat om online succesvol te zijn. Verder is HubSpot een SAAS-tool, waarbij de software op cloud gebaseerd is, dus een aparte installatie is niet nodig. En alle teamleden loggen dus in bij de tool.

Wat is HubSpot?

HubSpot is een marketing en sales platform met gratis CRM, leadmanagement en email automation en meer tools voor het behalen van conversies. In andere woorden:

HubSpot is een inbound marketing en sales platform dat bedrijven helpt om bezoekers aan te trekken, leads te converteren en klanten binnen te halen. Binnen HubSpot komen vele marketing tools samen. Alle activiteiten zijn vanuit één plek te beheren. Wat handig is voor samenwerking binnen marketing en sales afdelingen.

De software van Hubspot helpt om alle online marketing activiteiten te automatiseren. Veel marketingafdelingen  hebben ook terugkerende processen, zoals e-mailmarketing, berichten delen op sociale media en lopende Google Ads campagnes  en nog andere advertentiecampagnes.

Naast dat de software overzicht geeft, kun je leads en klanten, als groep of als persoon, heel precies benaderen. De boodschappen die je afgeeft, kunnen hoogrelevant zijn. Het effect is (hopelijk) meer omzet, meer vertrouwen en meer herhaalaankopen. Dus als je klantcontact verder wilt automatiseren, kan HubSpot daaraan direct bijdragen.

Gratis CRM-systeem

HubSpot biedt een gratis CRM-systeem. Het is mogelijk om tot 1.000.000 contacten toe te voegen. Het aantal interne gebruikers van de software is niet gelimiteerd. Hubspot zorgt daarmee voor meer kwalitatieve leads. Dit zorgt in potentie voor meer tevreden klanten. Ook is het gemakkelijker om langdurige klantrelaties inhoud en betekenis te geven.

Hubspot alternatieven

Hubspot heeft aantal alternatieven in de markt. Zoals Salesforce (zeer bekend). Maar ook Dynamics CRM (van Microsoft)
Sage CRM, Salesmate CRM, Zoho, Afas software en Salesflare. Om paar bekende merken te noemen.

Succes verder, ook met WordPress,

Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk
Volg hem