WordPress hosting kiezen | Introductie WordPress installeren

Hoe starten met WordPress hosting kiezen en installatie? Welke WP-plugins zijn aan te raden en hoe ga je om met WordPress updates en migratie van content?

WordPress hosting kiezen | Beste WordPress hostpartij introductievideo

WordPress hosting kiezen: Het belang van snelle laadtijd

Vraag je hosting partij of zij SSD-schijven gebruiken met NGINX of Litespeed. Voor kleine websites werkt ‘shared hosting’ (meerdere sites op één server) meestal goed, maar voor grotere websites kun je beter kiezen voor ‘managed VPS’, omdat dit meer capaciteit geeft. Uiteraard is Shared WordPress hosting weer goedkoper. Niet alleen de hosting is van belang, maar ook de sitebouw is van invloed. Lees daarom meer artikelen van mij over sitebouw en SEO. Een laadtijd van < 2 seconden is het mooiste.

Anderen lezen nu ook:

Infographic maken
Gratis foto’s vinden
Geo-kaart maken
Woordenwolk maken

Over Gerben G van Dijk

Als WordPress webredacteur Utrecht help ik non-profit organisaties om tot zichtbare en vindbare content te komen die eindgebruikers waarderen. Reageer gerust op deze blog via een reactie. Wil je mij volgen? Connect met mij via LinkedIn.

Trackbacks

  1. […] de laadtijd van mijn WordPress website met 30%. Verder vraagt snelle laadtijd goede hosting en sitebouw. Ook de plugin WP Super Cache is nuttig erbij. Je webbouwer moet hier meer van weten, zoals het […]

En ja, reageer gerust

*