twee schermen thuiswerken online werken digitaal werken

Hoe kan ik twee schermen gebruiken voor digitaal overleg? Zelf heb ik twee schermen naast elkaar in gebruik tijdens digitale overleggen.

Dat ziet er zo uit.

Hoe kan ik twee schermen gebruiken voor digitaal overleg?

Je hoeft misschien niet twee grote schermen naast elkaar aan te sluiten. Het kan ook met een mobiel scherm naast je laptop of pc scherm. Mijn smartphone staat in een houder op ooghoogte. Mijn laptop bevat mijn normale werk. Via de mobiel neem ik deel aan de online overleggen. Dit ziet er zo uit:

Twee schermen voor thuiswerken

Hoe kan ik twee schermen gebruiken voor digitaal overleg? Op deze manier zou kunnen.

Daarbij maak ik digitale overleggen minder mentaal belastend door de helderheid van beide schermen op 75 procent te zetten. Donkere modus kan ook.

Lees meer van mijn tips op Frankwatching.nl.

Succes!
Gerben G van Dijk
Volg hem