familiekalender 23 24 family survival planner 2024

De Original Family Survival Planner 2024 is de meestgebruikte, beste familiekalender 23/24 voor alle schoolafspraken, ouderavonden en buitenschoolse activiteiten, zoals sportlessen. Dat scheelt weer #stress als alle studiedagen er meteen goed in staan. Effe nu bestellen bij Bol.com.

Al méér dan 18 jaar geeft deze familie kalender het beste overzicht. En is het ook nog concurrend geprijsd, Euro 19,95. Elk jaar gemaakt door uitgeverij Thoeris en i.s.m. Pauline Sampiemon en Mariël Croon.

Koop deze familiekalender 23/24 al in augustus!

De family Survival Planner 2024 is met weeknummers én met recepten en tips afgedrukt. Al jaren zijn we heel tevreden met deze familieplanner schooljaar 2023-2024.

De familiekalender 23/24 van Thoeris bestrijkt steeds 1,5 jaar. Aankoop kun je beter steeds eind augustus doen. Waarom? Om te voorkomen dat je alles steeds moet overschrijven op 1 januari. Neem dus altijd een nummer hoger dan het huidige jaar. De kalender loopt dan in ieder geval het hele schooljaar door. Dit is belangrijk omdat je zeker wilt weten (ik althans), dat je in één keer alle studiedagen van school er juist in zet. En voordat school begint, heb je daar tenminste de tijd voor in het verder drukke gezinsleven.

Deze absolute beste Kidsproof gezinsplanner 2023 – 2024 raad Webredactie blog iedereen aan. Welk jaartal kiezen? Wel moet je er elk jaar eentje kopen, waarbij je altijd het hoogste jaartal kiest. Dus voor schooljaar 2023 – 2024, neem je de maand familiekalender 23/24. Lees er meer over en bestel direct bij bol.com via de link in dit artikel.

De Original Family Survival Planner 2024 waar te koop?

Gezinskalender 2023-2024 met weeknummers, stickers en tips voor ouders met schoolgaande kinderen.

Je bent heus geen structuurfreak als je een familieplanner 2024 koopt. Het is gewoon een handige en overzichtelijke maandplanner voor alle gezinsleden. Volg de link voor meteen kopen beste Familieplanner 2024 (of familieplanner 2023-2024) van Thoeris. Je kunt ook deze bij de boekhandel Bruna kopen of bij HEMA. Online bestellen van de familyplanner 2023 – 2024 kan via Bol.com.

Kenmerkende reacties op de familiekalender schooljaar 2023-2024 op Bol.com:

“Heb al veel planners uitgeprobeerd maar kom toch steeds terug op deze. Erg handig in gebruik omdat je de hele maand in 1x ziet, stickers erbij voor de liefhebbers en genoeg schrijfruimte per dag, kortom een aanrader!”

“Fijne kalender met genoeg plek om alles op te schrijven. Goede overlap met het volgende jaar zodat je alles goed kan plannen”.

Review de beste Maandkalender 23/24

De “Beste Maandkalender 23/24” is dus deze Original Family Survival Planner 2024. Echt een maand planner 23/24 die blunders voorkomt. Dat een afspraak je ontschoten is, vanwege een onhandig systeem. Dan wil je wel zo’n handige lifesaver!

Deze kalender werkt perfect om al die talloze familieafspraken en dingen om niet te vergeten (gymtas!) snel even op te schrijven. Geen chaos meer, dat kan ik je beloven. Onze familie is er superblij mee.

Deze Thoeris Survival planner 2024 dekt niet alleen het huidige kalenderjaar af. Nee, hij loopt nog door tot een halfjaar daarna, helemaal tot december 2024. Dus behalve een topkeuze voor het schooljaar 2023/2024 is het ook nog eens een gave schoolkalender met weeknummers waarmee je voort kunt.

Deze kalender heeft extra meerwaarde. Door teamwork tussen uitgeverij Thoeris en de creatieve genieën achter de schermen, Pauline Sampiemon en Mariël Croon, is het zeer fraai en behulpzaam geworden.

Natuurlijk zijn er wel een paar dingen om te overwegen. Zo kan het een kleine uitdaging zijn om de perfecte plek aan de muur te vinden. En voor sommige mensen kan het vooruitplannen tot na het huidige jaar een beetje twijfelachtig zijn. Maar juist als je niet zo gestructureerd bent, moet je deze moeite doen, toch?

De Beste Maandkalender 23/24 is een aanrader voor jouw schoolperiode 2023-2024. Met zijn handige formaat, praktische bruikbaarheid en naadloze overgang tussen school- en kalenderjaren voegt deze kalender zowel functionaliteit als een aantrekkelijke stijl toe aan elk gezin dat zijn planning op orde wil hebben. Een echte must-have, als je het mij vraagt. Ik houd van Jugendstil en houd erg van het design.

Thoeris Familiekalender 23/24 kopen bij Bol.com of Bruna.nl?

De Kidsproof Gezinsplanner 2024 of Thoeris Familyplanner 2024 of de papieren maand gezinsagenda 2024 kun je kopen bij Bol via deze link

Het grote voordeel van de Thoeris Survival Family Planner 2024 is dat je de gezinsafspraken op papier bijhoudt. Dit werkt beter dan Google Agenda of een speciale familie planner app of gezinsagenda app, is mijn ervaring. Ieder kan in één keer zien wat er die maand gepland staat. En de toegang is onmiddelijk, zonder tussenkomst van een apparaat. Wat je handmatig opschrijft, onthouden mensen ook veel beter…

De Family Survival Planner 2024 met weeknummers kopen of de enige echte super maand gezinsagenda 2024 kun je kopen bij Bol

familiekalender 23 24 family survival planner 2024

Familiekalender 23 24 family survival planner 2024

Mijn ervaringen met Thoeris Family Survival planner 2024 –  2025

De Family survival Planner 2024 (of Family Survival Planner van Thoeris 2023 – 2024). Is ongeveer 2 x A3 formaat.

En bij ons hangt hij aan een zijde van de koelkast. Iedereen die het huis binnenloopt kan even blik werpen op de gezinsplanner 2024. Op einde van de dag, of tijdens het eten, pakken we hem regelmatig erbij.

Zo is iedereen op de hoogte wat er dagelijks en de weken daarop staat te gebeuren. Handige familieplanner met weeknummers is echt een aanwinst gebleken binnen onze gezinsplanning. Te koop bij Bruna.nl, te bestellen bij de betere boekhandel of via Bol.com.

Review: Maand gezinsagenda 2024 met met stickers / plakkers

De plakkers of stickers in de Thoeris familie planner 2024 (schooljaar 23/24 planner) zijn nuttig voor terugkerende afspraken, zoals het vastleggen van muziekles, trainingen, logopedie of consultatiebureau afspraken. Of vaste avonden voor oppas e.d. Ik moet wel toegeven dat ik de terugkerende afspraken in één keer inplak. En voor de rest het stickervel er niet meer bijpak.

Ik scheur deze vellen er meestal af, omdat het de kalender onnodig zwaar maakt. En op termijn scheurt dat het gaatje uit van de ophanging van de kalender. Die versterk ik dan met plakband.

De Survival FamiliePlanner 2024 kopen (op maand)

Dit kan bij Bol.com. De gezinsplanner 2023-2024 kost 20 Euro en heet officieel: The Original Family Survival Planner 2024. Ik vind deze gezinsmaandkalender de moeite waard, omdat ik geen andere familiekalender 23/24 ken die een overzicht geeft van de afspraken voor de gehele maand. En gezindsmaandplanner met weeknummers. De enige echte, ik bestel hem elk jaar. Super handig!

Kidsproof of Hema familiekalender 23/24

Kenmerken van dit soort gezinskalenders op maand en met weeknummers:

  • Alle familieafspraken overzichtelijk in beeld.
  • 2 x a3 formaat, ringband, kun je ophangen aan klein haakje, of haakje aan koelkast geplakt, bijv.
  • stickervellen voor vele, type, terugkerende afspraken, zoals sport e.d. (stickers in verschillende kleuren)
  • belangrijke telefoonnummers achterin te plaatsen
  • plek voor opmerkingen
  • overzicht van de schoolvakanties per regio Noord, Midden en Zuid Nederland zit erbij
  • ruimte voor schrijven in weekend dagen is soms wat beperkt
  • mooi design; creatieve dieren, mooie kleuren
  • behulpzame info voor ouders bijgesloten
  • de familieplanner 2022 (2022-2023) plant half jaar door, maar aankoop in de maand augustus, werkt voor ons het prettigste

Familie planner 2024 kopen of bestellen?

De Familiekalender 2023/2024 of de papieren maand gezinsagenda 2022 kun je kopen bij Bol

Tot zover deze gouden tip voor overzicht over de gezinsactiviteiten.

Veel succes!

Gerben G van Dijk

Gerben G van Dijk
Volg hem