familie kalender planner 2023 kalender met stickers ouders en kinderen kidsproof survival

De Original Family Survival Planner 2023 is de meestgebruikte, beste familiekalender 2023 voor alle schoolafspraken, ouderavonden en buitenschoolse activiteiten, zoals sportlessen. En deze is ook met weeknummers afgedrukt. Al jaren zijn we heel tevreden met deze familieplanner schooljaar 23-24.  De familie maand kalender 2023 van Thoeris beslaat steeds 1,5 jaar. Super handig!

Deze absolute beste Kidsproof gezinsplanner 2022 – 2023 raad Webredactie blog iedereen aan. Welk jaartal kiezen? Wel moet je er elk jaar eentje kopen, waarbij je altijd het hoogste jaartal kiest. Dus voor schooljaar 2022 – 2023, neem je de maand familie kalender 2023. Lees er meer over en bestel direct bij bol.com via de link in dit artikel.

De enige echte en beste Family survival planner 2023

Gezinskalender met stickers en tips voor ouders met schoolgaande kinderen.

Je bent geen structuurfreak als je een familieplanner koopt. Een overzichtelijke maandplanner is gewoon handig voor een gezin. Volg de link voor meteen kopen beste Familieplanner 2021 (of familieplanner 2022 2023) van Thoeris. Je kunt ook deze bij de boekhandel Bruna kopen of bij HEMA. Online bestellen van de familyplanner 2022 – 2023 kan via Bol.com.

Kenmerkende reacties op de familiekalender schooljaar 2022-2023 op Bol.com:

“Heb al veel planners uitgeprobeerd maar kom toch steeds terug op deze. Erg handig in gebruik omdat je de hele maand in 1x ziet, stickers erbij voor de liefhebbers en genoeg schrijfruimte per dag, kortom een aanrader!”

“Fijne kalender met genoeg plek om alles op te schrijven. Goede overlap met het volgende jaar zodat je alles goed kan plannen”.

Wat is de beste family survival kalender 2023?

De beste maand familiekalender 2022 – 2023 springt in het oog en is groot genoeg voor alle gezinsleden om afspraken en reminders te noteren. Zo heb je altijd overzicht. Ons gezin is er enthousiast over, mijn tip is om deze, grote familieplanner jaarlijks te kopen.

De Familie Survival Planner 2022-2023 plant na het kalenderjaar nog een half jaar door, waardoor je eind december niet in de knel komt met dingen te plannen tot de zomer. Dus het is zowel een jaarkalender als een schooljaarkalender.

Thoeris Familie kalender 2023 kopen bij Bol.com of Bruna.nl?

De Kidsproof Gezinsplanner 2022 of Thoeris Familieplanner 2023 of de papieren maand gezinsagenda 2023 kun je kopen bij Bol

Het grote voordeel van de Thoeris Survival Family Planner 2023 is dat je de gezinsafspraken op papier bijhoudt. Dit werkt beter dan Google Agenda of een speciale familie planner app of gezinsagenda app, is mijn ervaring. Ieder kan in één keer zien wat er die maand gepland staat. En de toegang is onmiddelijk, zonder tussenkomst van een apparaat. Wat je handmatig opschrijft, onthouden mensen ook veel beter…

De Family Survival Planner 2023 met weeknummers kopen of de enige echte super maand gezinsagenda 2023 kun je kopen bij Bol

De family survival planner 2023 met weeknummer Super Bruna bol.com kopenkalender met plakkers of stickers ouders en kinderen hema familyplanner

De enige echte family survival planner 2023 van Uitgeverij Thoeris.

Mijn ervaringen met Thoeris Family Survival planner 2023 –  2024

De Family survival Planner 2023 (of Family Survival Planner van Thoeris 2023 – 2024). Is ongeveer 2 x A3 formaat.

En bij ons hangt hij aan een zijde van de koelkast. Iedereen die het huis binnenloopt kan even blik werpen op de gezinsplanner 2023. Op einde van de dag, of tijdens het eten, pakken we hem regelmatig erbij.

 

Zo is iedereen op de hoogte wat er dagelijks en de weken daarop staat te gebeuren. Handige familieplanner met weeknummers is echt een aanwinst gebleken binnen onze gezinsplanning. Te koop bij Bruna.nl, te bestellen bij de betere boekhandel of via Bol.com.

Review: Maand gezinsagenda 2023 – 2024 met met stickers / plakkers

De plakkers of stickers in de Thoeris familie planner 2023 zijn nuttig voor terugkerende afspraken, zoals het vastleggen van muziekles, trainingen, logopedie of consultatiebureau afspraken. Of vaste avonden voor oppas e.d. Ik moet wel toegeven dat ik de terugkerende afspraken in één keer inplak. En voor de rest het stickervel er niet meer bijpak.

Ik scheur deze vellen er meestal af, omdat het de kalender onnodig zwaar maakt. En op termijn scheurt dat het gaatje uit van de ophanging van de kalender. Die versterk ik dan met plakband.

De Survival FamiliePlanner 2023 kopen (op maand)

Dit kan bij Bol.com. De gezinsplanner 2023 kost 21,99 en heet officieel: Family Survival Planner 2023. Ik vind de maandkalender de moeite waard, omdat ik geen andere familie kalender ken die een overzicht geeft van de afspraken voor de gehele maand. En gezindsmaandplanner met weeknummers. De enige echte tip dus. Super!

Kidsproof of Hema familiekalender 2023

Kenmerken van dit soort gezinskalenders op maand en met weeknummers:

  • Alle familieafspraken overzichtelijk in beeld.
  • 2 x a3 formaat, ringband, kun je ophangen aan klein haakje, of haakje aan koelkast geplakt, bijv.
  • stickervellen voor vele, type, terugkerende afspraken, zoals sport e.d. (stickers in verschillende kleuren)
  • belangrijke telefoonnummers achterin te plaatsen
  • plek voor opmerkingen
  • overzicht van de schoolvakanties per regio Noord, Midden en Zuid Nederland zit erbij
  • ruimte voor schrijven in weekend dagen is soms wat beperkt
  • mooi design; creatieve dieren, mooie kleuren
  • behulpzame info voor ouders bijgesloten
  • de familieplanner 2022 (2022-2023) plant half jaar door, maar aankoop in de maand augustus, werkt voor ons het prettigste

Familie planner 2023 kopen of bestellen?

De Familie kalender 2022-2023 of de papieren maand gezinsagenda 2022 kun je kopen bij Bol

Tot zover deze gouden tip voor overzicht over de gezinsactiviteiten.

Veel succes!

Gerben G van Dijk