Waar de Familie planner 2021 van Thoeris kopen? Ik koop deze altijd eind augustus bij mijn eigen boekhandel (Bruna), maar deze gezinsagenda is ook via Bol.com is te bestellen. De officiële naam is ‘De Family Survival Planner 2021’ van Thoeris. Elk jaar koop ik deze papieren Familie Planner in de maand augustus. Daarin kun je ook afspraken voor jaar erop kwijt.

Familie Planner 2021 kopen bij Bol, voordelen

Het grote voordeel is dat je de gezinsafspraken op papier bijhoudt. Dit werkt beter dan Google Agenda of een speciale familie planner app of gezinsagenda app, is mijn ervaring. Ieder kan in één keer zien wat er die maand gepland staat. En de toegang is onmiddelijk, zonder tussenkomst van een apparaat. Wat je handmatig opschrijft, onthouden mensen ook veel beter…

Familie planner of maand gezinsagenda: kopen bij Bol

Familie planner 2020 kopen bestellen bol

Family Survival Planner 2021; deze gezinskalender geeft per maand overzicht van alle afspraken binnen de eigen familie.

Mijn ervaringen Familie Planner 2021

De Familie Planner 2021 (of Family Survival Planner 2021). Is ongeveer 2 x A3 formaat. En bij ons hangt hij aan een zijde van de koelkast. Iedereen die het huis binnenloopt kan even blik werpen op de gezinsplanner. Op einde van de dag, of tijdens het eten, pakken we hem regelmatig erbij. Zo is iedereen op de hoogte wat er dagelijks en de weken daarop staat te gebeuren.

Gezinsagenda indelen met stickers / plakkers

De plakkers of stickers in de familie planner zijn nuttig voor terugkerende afspraken, zoals het vastleggen van muziekles, trainingen, logopedie of consultatiebureau afspraken. Of vaste avonden voor oppas e.d. Ik moet wel toegeven dat ik de terugkerende afspraken in één keer inplak. En voor de rest het stickervel er niet meer bijpak. Ik scheur deze vellen er meestal af, omdat het de kalender onnodig zwaar maakt. En op termijn scheurt dat het gaatje uit van de ophanging van de kalender. Die versterk ik dan met plakband.

Familie Planner 2021 kopen

Dit kan bij Bol.com. De gezinsplanner 2021 kost 21,99 en heet officieel: Family Survival Planner 2021. Ik vind de maandkalender de moeite waard, omdat ik geen andere familie kalender ken die een overzicht geeft van de afspraken voor de gehele maand. Een tip dus.

Kenmerken Familie Planner 2021 / gezinsagenda 2021

  • 2 x a3 formaat, ringband, kun je ophangen aan klein haakje, of haakje aan koelkast geplakt, bijv.
  • stickervellen voor vele, type, terugkerende afspraken, zoals sport e.d. (stickers in verschillende kleuren)
  • belangrijke telefoonnummers achterin te plaatsen
  • plek voor opmerkingen
  • overzicht van de schoolvakanties per regio Noord, Midden en Zuid Nederland zit erbij
  • ruimte voor schrijven in weekend dagen is soms wat beperkt
  • mooi design; creatieve dieren, mooie kleuren
  • behulpzame info voor ouders bijgesloten
  • kalender plant half jaar door, maar aankoop, elk jaar in augustus werkt het prettigste

Familieplanner kopen of bestellen?

De Familie planner 2021 of de papieren maand gezinsagenda 2021 kun je kopen bij Bol

Tot zover deze tip,

Veel succes!

Gerben G van Dijk