Moet je vaker het Euroteken invoegen: knip en plak nu:

Binnen Word kun je het Euroteken invoeren via het toetsenbord (alt+Ctrl+5 in Word), maar je voortaan ook de url van dit artikel in je bladwijzerbalk van je browser zetten, als favoriet/snelkoppeling.

Knip en plak voor euroteken invoegen (of ander symbool):

$

£

¥

%    ©    ®    h¹    h²    h³    ½    ¼   ¾

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

Euroteken invoegen en andere geld symbolen invoeren

Als je deze pagina/url bewaart als favoriet, kun je voortaan via één klik op je werkbalk deze valutatekens vinden en ook het Euroteken invoegen; handig als je met allerlei applicaties werkt… Je hoeft dan niet eerst naar Word om via ‘invoegen symbool’ de bijzondere tekens of karakters voor valuta te vinden. Knip/plak voor Euroteken invoegen, Dollar, Britse Pond of Yen teken invoeren:

$

£

¥

%   ©  ®    h¹   h²   h³   ½   ¼   ¾   ?   ?

Snelkoppeling maken voor snel euroteken invoegen

Maak een snelkoppeling. Noem de snelkoppeling ‘Euroteken invoegen’. Voortaan kun je in 2 klikken het symbool voor Euro, Dollar, Yen of Britse pond gebruiken.

Succes,

Gerben van Dijk.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.