Naast het inhoudelijke werk als kenniswerker is de eigen marketing nog een vak apart. De personal branding moet je ook zien te onderhouden. Via content coaching zoek ik wegen om hier, met jou, zo praktisch mogelijk vorm aan te geven.

Voordelen van personal branding coaching

Het geeft een aantal voordelen om je persoonlijke marketing anders te doen. Dit zijn de voordelen van personal branding coaching die vaker genoemd worden:

  • Sneller samenstellen, verbeteren en publiceren van content
  • Een beter gevoel krijgen over je online aanwezigheid en online branding. Mogelijk wil je minder adverteren en meer ‘natuurlijk vindbaar’ worden via Google Zoeken (SEO WordPress)
  • Meer online zichtbaarheid door frequentie van publiceren of meerdere kanalen. De praktische kanten ervan, die je kunnen tegenstaan, liggen niet meer bij jou. Als content marketing specialist kan ik dat doen.
  • Wanneer meer klanten je weten te vinden, via Google Zoeken of via sociale media streams hoe gemakkelijker het zal worden om je omzet te halen en je tarieven gaandeweg te verhogen. Zeker als het aantal volgers verhoogt doordat je betere content maakt en meer waarde toevoegt.
  • Opbouwen en verdiepen van een band met volgers van je nieuwsbrieven en/of sociale media updates. Dit geeft hen meer bereidheid om te investeren in jou.
  • Benutten van sociale media door je als expert te profileren en ook zo gezien te worden, waarbij je leert van anderen en uitwisseling hebt.
  • Vaker de juiste klanten aantrekken die je blij maken en gemotiveerd houden.
  • Minder stress over inkomsten en de wens om minder lange werkdagen te maken en/of wat langer vakantie te kunnen nemen.

Contact

In de personal branding coaching voor kenniswerkers kijken we samen vanuit de voorkennis en behoeften van je mogelijke klanten. Als dit je aanspreekt, neem dan gerust contact op.

Stuur mij een mail of WhatsApp (+31623661106) en geef aan op welke punten je je personal branding zou willen verbeteren. Ik zie uit naar contact met jou en te horen over je expertise. Connect ook via LinkedIn, Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk
Volg hem