WordPress webredactie is veel meer dan content plaatsen of simpelweg op de website plaatsen wat gevraagd wordt. Kennis is nodig van webrichtlijnen, interactie en online principes. Ook is kennis nodig over hoe mensen zoeken en navigeren. En over zoekmachine optimalisatie (SEO).

Waarom WordPress webredactie hogeschoolwerk is…

WordPress webredactie is veel meer dan content plaatsen dan/wel website vullen alleen. Zoals je misschien al hebt gemerkt, vraagt online marketing veel meer:
  • Nadenken over doelgroepen en hoe zij de content gebruiken, aangaan van gesprekken en website testen.
  • Beeld en geluid bewerken: video maken, audio optimaliseren, design verbeteren en ook data presenteren.
  • De site ‘actueel houden’ kost veel tijd, denk alleen maar aan de gebroken links 404 oplossen.
  • Verhogen van nieuwsbrief inschrijvingen en betere WordPresss website maken via Google analytics.
  • Omgaan met de dynamiek van een (politieke) organisatie, ego’s en afleidende website verzoeken….

Een WordPress site beheren, is naar mijn idee niet zomaar werk, maar…. hogeschoolwerk. :-). Heb je een kleine WordPress site en zou je graag wat dingen uitbesteden? Neem even contact op met Webredactie blog. Ik richt mij daarbij op content verbetering en een betere Google vindbaarheid.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.