gerben-g-van-dijk-contactNeem contact op

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Laat het mij meteen even weten!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (*)

Toelichting

Typ de code over en druk op "Verzenden"
captcha

(*) = verplicht veld

Wie is Gerben G van Dijk?

Ik ben Gerben G van Dijk, WordPress webredacteur te Utrecht voor de non-profit. Samen met  beleidsmedewerkers en/of experts ontwikkel ik content die passend is voor doelgroepen. Deze blog vind ik leuk om te maken en ik leer van elke vraag, van wie dan ook, rondom content en publiceren. Ik bouw geen websites, wel maak ik soms video’s. Zo goed als altijd werk ik in loondienst.

Mail of bel mij gerust eens.

WordPress webredacteur Utrecht, adres

Als WordPress webredacteur ben ik gevestigd in de regio Utrecht.

Gerben G van Dijk
Deken Heinenstraat 9
3981 HJ  Bunnik
06-23661106

Meer over webredacteur Gerben G. van Dijk


WordPress-blog-webredacteur-Utrecht-Gerben-G-van-Dijk

WordPress webredacteur Utrecht inhuren

Je kunt mij, Gerben G van Dijk (Webredacteur Utrecht) inhuren op factuurbasis. Ik werk via een ‘Overeenkomst van opdracht’ (fictief dienstverband) via een uitzendbureau / pay-roll-constructie. Zo krijg je de webklussen gedaan waar je niet aan toekomt. Tegen een vaste prijs op basis van een ureninschatting vooraf per klus. Verder werkt het net zoals bij inhuren van een webredactie zzp’er of freelance webredacteur. Het verschil is dat je de factuur vanuit het administratiebureau ontvangt.

Webredactie werk kun je uitbesteden (voorbeelden)

  • Analyse van je bedrijf en producten voor goede positionering en zakelijke teksten die converteren.
  • Webredacteur Utrecht voor e-nieuwsbrieven, sociale media en WordPress content en beheer
  • Dagelijkse webcare verrichten via Obi4wan, voor één per dag freelance sociale media monitoring.
  • Webredacteur Utrecht voor advies over Google vindbaarheid: content, techniek, concurrentie en links
  • Bedenken van nieuwe formats en migratie van content naar WordPress of ander CMS systeem.
  • Video filmpjes met korte interviews of video klantreviews voor sociale media en website.

Kortom, ik kan je veel tijd en gemak geven door regelmatig te werken aan betere content en betere zichtbaarheid in Google (SEO) zodat je meer klanten krijgt en je content het beter doet. Bekijk ook mijn Portfolio

 

Zet deze blog in je favorieten!
WordPress-blog-gerben-g-van-dijk-webredacteur-Utrecht