Hoe kun je de WordPress Homepage instellen, zodat WordPress en Google weten wat Home is? Bekijk het plaatje en het stukje video.

WordPress Homepage instellen

Binnen WordPress zul je een statische pagina moeten instellen als homepage. Dat is heel gemakkelijk. Ik laat je 2 manieren zien. De eerste is via het gewone WordPress Dashboard. Je gaat naar Instellingen /

 

In het WordPress dashboard kun je kijken bij instellingen. Of je kijkt bij Homepage settings van je page builder (zoals de populaire Elementor sitebouwer voor WordPress, Divi of andere WordPress page builder).

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.