Ik weet een perfecte uitvalsbasis voor wandelen in Midden Nederland; langs de Kromm Rijn.  Vanuit Odijk , een dorp in de provincie Utrecht, kun je prima langs de Kromme Rijn lopen en richting Wijk bij Duurstede gaan lopen. Startpunt:

Café en restaurant Paviljoen Buiten.
Singel 40A, 3984 NZ te Odijk.

Je kunt bij dit pannenkoekenrestaurant gratis parkeren. En binnen enkele minuten loop je in de natuur. Je kunt aldaar ook een kano huren, als je liever niet wandelt naar Wijk bij Duurstede.

Wandelcoaching Nederland Jaagpad Kromme Rijn in MIdden Nederland bij Utrecht 1030px

Wandelpad Jaagpad Kromme Rijn in Midden Nederland, Odijk bij Utrecht. Foto: Peter Moons

Wandelen langs kromme Rijn, Utrecht, Midden Nederland

In 2018 kon je al lezen in het NRC dat wandelend vergaderen en wandelcoaching serieuze opties zijn voor bedrijven om creativiteit te vergroten. Maar gewoon wandelen, is natuurlijk ook heel gezond.

De afstand naar Wijk bij Duurstede is 4 kilometer lopen. Je kunt met bus 41 terugkomen. Als je 4 kilometer terug wat ver vindt. Op de kaart is de wandelroute tussen Odijk en Werkhoven in geel afgetekend. Meer over deze route kun je lezen in deze brochure over het Kromme Rijn wandelpad (PDF).

wandelcoaching kromme rijn odijk werkhoven

Volg het Jaagpad langs de Kromme Rijn tussen Odijk en Werkhoven. (4 km).  Adres voor starten: Paviljoen Buiten, Singel 40A, 3984 NZ te Odijk

Succes met wandelen tussen Odijk en Wijk bij duurstede

Veel succes.

Gerben G van Dijk.