Wandelcoaching en wandelend vergaderen zijn in opkomst als werkvormen om persoonlijke groei en creativiteit te ontlokken bij werknemers. Ik weet een perfecte uitvalsbasis voor wandelcoaching in Midden Nederland. Vanuit Odijk , een dorp in de provincie Utrecht, kun je prima langs de Kromme Rijn lopen om daar met je kandidaat te spiegelen: café en restaurant Paviljoen Buiten. Je kunt bij dit restaurant gratis parkeren. En binnen enkele minuten loop je in de natuur.

Je kunt er medewerkers verzamelen en in kleine groepjes laten wandelen naar Werkhoven (4 kilometer). Daarna brengt bus 41 ze weer terug, zodat de volgende vergaderronde kan plaatsvinden. De heidag sluit je dan af met een overheerlijke, ambachtelijke pannenkoek. Vandaar dat ik je deze tip geef. Het klopt gewoon.

Zie ook mijn drie ideeën voor invulling van wandelend vergaderen of de wandelcoaching Midden Nederland sessie.

Wandelcoaching Nederland Jaagpad Kromme Rijn in MIdden Nederland bij Utrecht 1030px

Wandelpad Jaagpad Kromme Rijn in Midden Nederland, Odijk bij Utrecht. Foto: Peter Moons

Wandelend vergaderen of wandelcoaching langs kromme Rijn, Utrecht, Midden Nederland

In 2018 kon je al lezen in het NRC dat wandelend vergaderen en wandelcoaching serieuze opties zijn voor bedrijven om creativiteit te vergroten. Ook uit andere bronnen blijkt dit. De redenen waarom ideeën en oplossingen aan de oppervlakte komen, is de fysieke inspanning in combinatie met extra zuurstof die werknemers opdoen. Een betere bloedsomloop, waarmee tegelijkertijd het denken verbeterd. Startpunt voor wandelen Kromme Rijn: Singel 40A, 3984 NZ te Odijk.

Wandelcoaching Midden Nederland locatie

Voor wandelcoaching is 4 kilometer lopen en de bus 41 terug (OV-bus) een prima tijdbesteding om geestelijk én gastronomies goed uit te komen. Op de kaart is de wandelroute tussen Odijk en Werkhoven in geel afgetekend. Meer over deze route kun je lezen in deze brochure over het Kromme Rijn wandelpad (PDF).

wandelcoaching kromme rijn odijk werkhoven

Volg het Jaagpad langs de Kromme Rijn tussen Odijk en Werkhoven. (4 km).  Adres voor starten: Paviljoen Buiten, Singel 40A, 3984 NZ te Odijk

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

Idee 1: wandelend vergaderen voor beter brainstormen

Het is bekend dat brainstormen in grote groepen niet effectief is, omdat medewerkers bang zijn voor de oordelen van anderen in de groep. Wandelend vergaderen werkt daarom goed in kleine groepjes van 3 personen. Als je de vergaderruimte bovenin Paviljoen Buiten te Odijk boekt, kun je ook een wandeling toevoegen aan de vergadering.

Bij wijze van lunch kun je deelnemers, vanaf deze vergaderlocatie, 4 kilometer laten wandelen langs de Kromme Rijn. Over het Jaagpad lopen zij dan richting Werkhoven. Daarna kunnen ze bus 41 richting Utrecht pakken om via de N229 weer terug te komen. Opstap: bushalte “Provincialeweg” te Werkhoven.

Op een heidag in de herfst of in de winter is het natuurlijk voor iedereen prettig om midden op de dag naar buiten te kunnen. En wat licht in de ogen te laten schijnen en een beter licht te laten schijnen op de uitdagingen waar organisatie of personen voor staan. Lopen over het Jaagpad langs de Kromme Rijn, ooit een vaarweg voor de Romeinen en later de trekschuiten, is natuurlijk geen straf. De rivier is bijzonder omdat de oevers zo natuurlijk mogelijk zijn gemaakt.

Als wandelend vergaderen op het programma staat, is het wel handig om deelnemers vooraf in te lichten, zodat ze stevige schoenen mee kunnen nemen.

Idee 2: Wandelcoaching nabij Utrecht, Midden Nederland

Ook voor wandelcoachen geldt dat bewegen de geest in beweging brengt en dat het veiligheid schept. Je hoeft elkaar niet aan te kijken en je geniet samen van de mooie omgeving; zoals het water en de bossen langs de Kromme Rijn bij Utrecht in Midden Nederland. De natuur inspireert en maakt het gesprek bijzonder.

Idee 3: Maak van heidag interactieve bijeenkomst

Je kunt ook nog iets voorbereiden om ook binnen, in de vergaderzaal, mensen te prikkelen: laat mensen stemmen op stellingen via hun mobiel (Kahoot).

Wandelend vergaderen locatie Midden Nederland

Ik hoop dat ik je aan een goed idee heb geholpen als het gaat om een vergaderlocatie in Midden Nederland, nabij Utrecht, om een creatieve bijeenkomst te organiseren met wandelend vergaderen en/of wandelcoaching mogelijkheden. Saai vergaderen op kantoor kan toch altijd nog?

#ondernemerscoach #ondernemerscoaching #coach #coaching #businesscoach #lifecoaching#lifecoach #becomeyourself #utrechtenomgeving #030#motivatie #inspiratie #beyourself #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling

Succes ermee. En met je WordPress website.

Gerben G van Dijk.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.