Basisscholen gaan onverwacht dicht. Passende foto vinden voor plotseling Lockdown is lastig. Blogger Gerben G van Dijk biedt gratis foto aan van kinderen die vrij zijn van de basisschool en nu thuis zitten. Kinderen die thuiswerken. We weten het nog van de eerste lockdown.

Gratis foto rechtenvrije foto: Kinderen basisschool thuiswerken.

Basischolen dicht vanwege lockdown tot 19 januari 2021. Foto mag gepubliceerd worden. Maar alleen in online uitgaven en met CC Link naar bron verplicht. Zie deze informatie. CC copyright gratis foto voor online gebruik. Leerlingen primair onderwijs plotseling thuiswerken.
Deze foto mag, alleen online, vrij gebruikt worden, mits daarbij gelinkt wordt naar de bron mét echt de link:
Foto bijschrift: Lagere school kinderen in Bunnik maken het huis gezellig voor de kerst. Kiki (links) en Dionne (rechts).
Gratis foto in de bijlage. (groot formaat downloaden)
basisscholen dicht thuiswerken lagere school Bunnik Utrecht

basisscholen dicht thuiswerken lagere school Bunnik Utrecht, genomen uren voor de persconferentie van Rutte op maandag 14 december 2020

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.