Ieder persoon kan een Paypall rekening openen en verifiëren met de eigen bankrekening. Om donaties te ontvangen via Paypoll is het nodig te upgraden naar een bedrijfspaypall account. Het is alleen nodig om ‘het land van oprichting’ (Nederland) als extra gegeven in te voeren. Je betaalt per transcatie. Er zijn dus geen vaste lidmaatschapskosten, of licentietarieven, verbonden aan Paypall. Je kunt zelf een knop maken of een standaardknop van Paypall voor doneren gebruiken.

PayPall knop doneren HTML instellen / installeren, dit is de code:

Deze Paypoll code ziet er zo uit, in HTML. En kun je dus zelf op je website plaatsen of laten plaatsen.

<form action=”https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr” method=”post” target=”_top”>
<input type=”hidden” name=”cmd” value=”_s-xclick”>
<input type=”hidden” name=”hosted_button_id” value=”ZE6ML4V8V6ZLN”>
<input type=”image” src=”https://www.paypalobjects.com/nl_NL/NL/i/btn/btn_donateCC_LG.gif” border=”0″ name=”submit” alt=”PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.”>
<img alt=”” border=”0″ src=”https://www.paypalobjects.com/nl_NL/i/scr/pixel.gif” width=”1″ height=”1″>
</form>

Standaard PayPlay knop weergave voor donaties:

Ben je goed geholpen met dit bericht? Klik en doneer dan iets voor mijn hostingkosten en vrije tijd.
Supertof van je!

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.