Antwoord: Helaas is het niet mogelijk om opvoedtaken te combineren met werken aan je website.

In het geval kinderen nog middagslaapjes hebben, is het wel mogelijk om 1 á 2 uur computerwerk te doen. Zijn ze ouder en gaan ze naar de basisschool; dan is er maar één manier om aan je website te werken als de kinderen thuis zijn: ze achter Youtube (of de tv) zetten. Gebruik dan bij voorkeur de Google Chrome Cast om Youtube filmpjes te streamen naar je televisie. Want het is bekend dat veel tabletgebruik slecht is voor zowel de ogen van de kinderen als de lichaamshouding. Voor een half uurtje (per dag) kun je dit doen.

Tevreden met het antwoord? Dit lijkt me wel iets dat vatbaar is voor discussie, dus laat gerust je gedachten hier achter.

Succes met WordPress!

Gerben G. van Dijk.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.