Wat is de Iphone 11 prijs? Apple komt vanaf 20 september 2019 met de nieuwe Iphone 11 op de markt. Het is dus tijd om de prijzen op rij te zetten. De eerste indruk na de release is dat je nog prima de oudere modellen kunt kopen: de Iphone XR en de Iphone 8. De nieuwe IPhone 11 Pro en Max hebben respectievelijk 2 en 3 camera’s.

Iphone-11-prijs-2019-vs-Iphone-xr-vs-Iphone-8

Iphone 11 kleuren 2019, zie verder richtprijzen vanaf 20 september.

Iphone 11 release 2019 en prijzen

In september heeft Apple wederom de nieuwste Iphone modellen 2019 gepresenteerd. De Iphone 11 is het nieuwste basismodel en deze volgt de Iphone XR op. De Iphone 11 kopen kan vanaf 20 september 2019, dan komt de Iphone 11 uit in de Benelux. Een week voor de releasedatum zijn pre-orders mogelijk. Qua prijs heeft de Iphone 11 (64 GB) een lagere instapprijs dan toen de Iphone 8 op de markt kwam.

Wat zijn de nieuwste Apple Iphone’s in 2019?

  • Basismodel: iPhone 11 (voornaamste kenmerk: 1 camera)
  • iPhone 11 Pro (voornaamste verschil met IPhone 11: 2 camera’s)
  • iPhone 11 Pro Max (voornaamste verschil met IPhone 11 Pro: 3 camera’s)

NB* Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren: rood, geel, wit, groen, zwart en blauw.

Prijs nieuwe Iphone 11 in de Benelux

De Iphone 11 is de goedkoopste in rij van de nieuwe Apple smartphones die in 2019 hun release krijgen.

Iphone 11 prijs 2019

De prijs van de iPhone 11 komt uit op 809 euro (release 20 september 2019)

Iphone 11 Pro prijs 2019

De prijs van de iPhone 11 Pro is 1159 euro (release 20 september 2019)

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

Iphone Pro Max prijs 2019

De Iphone Pro Max kost 1259 euro (2019)

Iphone XR prijs (Let op: dit is de oudere voorganger van de Iphone 11)

De Apple Iphone XR kost momenteel (september 2019): 799 Euro bij bol.com

Prijsverloop Iphone 11 bijhouden

Je kunt via Tweakers.net/pricewatch het prijsverloop van de Apple Iphone 11 na de releasedatum 2019 gaan bijhouden.

Verschillen Iphone XR met Iphone 11

Ten opzichte van het al bestaande Apple model de Iphone XR, heeft de Iphone 11 achterop een ultra-wide camera gekregen, dus een groothoeklens. De achterzijde heeft 2 lenzen of camera’s. De tweede camera is nu een groothoek en legt een hoek van 120 graden vast, zonder vervorming. Daarbij is de tweede camera  ook geschikt voor het maken van portretten.

Ook heeft de front-camera een bredere hoek, waardoor je dus meer op je foto krijgt. De behuizing van de Iphone 11 is helemaal omhuld met sterk glas, dus dat is wel weer cool.

Lees uitgebreider over de verschillen via onemorething.nl en Tweakers.net. Zie ook mijn tips voor filmen met je Ios smartphone. Als je de prijs voor een nieuwe Iphone overweegt. Kun je ook bedenken om de aankoop een jaartje uit te stellen. Dan heb ik dit alternatief voor je:

Goedkoper alternatief voor Iphone 11: Apple Iphone 8 kopen

Je vraagt je misschien af welke Iphone je anno 2019 moet kopen. Als je niet teveel geld wilt uitgeven, dan ga je voor de Iphone 8.

De vernieuwingen in de Iphone 11 serie zitten vooral in verbetering van de fotografie. Je kunt fotograferen met meer diepte effect, en bij de Iphone 11 plus kun je optisch inzoomen om het beeld dichterbij te halen. Wie daar minder om geeft en goedkoper uit wil zijn, kan beter terugvallen op de kwaliteit van de Iphone 8 (of de Iphone XR) die al langer op de markt is. De Iphone 8 heeft bij aankoop 64GB geheugen.

Huidige Iphone 8 prijzen (2019) (Bol.com)

Koop een nieuw Iphone hoesje voor de Iphone 8 en je kunt weer jaartje verder!

Apple Iphone telefoonhoesje met pasjeshouder goedkoop kooptip

Je koopt gewoon een nieuw Iphone 8 telefoonhoesje met pasjeshouder en je stelt de aankoop van de Iphone 11 een jaartje uit. Met een Apple smartphone blijf je heus cool. Gewoon slim dus! :-)

De oplossing om nu nog geen nieuwe Iphone te hoeven kopen, is gewoon een nieuw hoesje te bestellen voor je Iphone 8 (hetzelfde als Iphone 7 telefoonhoesje). Je komt dan nog goed voor de dag en je bent nog steeds bij de tijd. Ik zou altijd voor een prijs aanbieding gaan onder de 20 euro. En praktisch wil ik altijd een Iphone telefoonhoesje met pasjeshouder.

Goedkoop Iphone 8 hoesje

Een goedkoop Iphone 8 hoesje kun je kopen bij Bol.com. En dit is de Comfort Booklet Compact blauw telefoon bookcase voor Iphone 8; deze is trouwens ook geschikt voor de Iphone 7. Het model telefoonhoesje heeft een pasjeshouder voor bankpasjes e.d. Dus is zeer praktisch.

Goedkoop Iphone 8 hoesje

Heb je een Iphone 8 Plus los toestel? Het Iphone 8 Plus hoesje heeft een andere maat dan het Iphone 8 telefoonhoesje. Een goede aanbieding voor een beschermend hoesje voor de Apple Iphone 8 plus, is dit leren hoesje met pasjeshouder. Goedkoop en te bestellen bij Bol.com.

Welke Iphone je in 2019 ook gaat kopen. Ik wens je veel wijsheid en prijsvoordeel toe.

Succes,

Gerben G van Dijk

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.