Specifieke onderwerpen binnen Zoekmachineoptimalisatie (SEO):

Wat is SEO marketing? 

Je behaalt meer websitebezoek naar je website doordat je woorden en zinnen gebruikt waar je doelgroep op zoekt binnen Google. Het is veel bevredigender als je goed gemaakte content zijn weg vindt. En dat Google jou vindt en jouw website en content zo optimaal mogelijk kan inschatten.
SEO content optimalisatie handleiding

Google vindbare producten en diensten

Hoe zorg je ervoor dat Google jouw diensten en producten laat zien op de eerste pagina van de zoekresultaten. En het liefst natuurlijk op plek 1, 2 of 3 van Google. Dit is in de praktijk heel lastig te behalen, al beloven SEO experts wel vaak deze posities binnen Google.

Google Adwords adverteren kost veel geld

Steeds gaat weer een beetje ruimte op het zoekoverzicht van Google op aan advertentieruimte. Adverteren is daarmee de snelste manier om hoog in Google te komen. Maar meteen ook de duurste. Vandaar dat het op lange termijn voordelig is om SEO toe te passen, zodat je ook goed gevonden wordt als mensen gewoon zoeken in Google.

Google SEO handleiding

Mijn berichten over SEO-marketing vormen bij elkaar een Google SEO handleiding.  Vragen die ik zoal beantwoord, zijn:

  1. Hoe kun je teksten hoger laten scoren in Google? Oftewel hoe Search Engine Optimization (SEO) toepassen op je WordPress website en content?
  2. Hoe vindt een WordPress SEO check voor mijn website plaats?
  3. Hoe kun je afbeeldingen lichter maken, zodat de laadtijd van je pagina’s en berichten korter wordt?
  4. Links verkrijgen vanaf andere websites, hoe linkbuilding aanpakken?
  5. Welke technische aspecten van mijn site zijn niet SEO-proof?
  6. Wat zijn goede de SEO marketing plugins binnen WordPress?
  7. Hoe kom ik aan een SEO expert of SEO specialist?
  8. Wat is een SEO website analyse? En wat mag dat kosten?

zie alle artikelen over WordPress contentmarketing.

Gerben G van Dijk online specialist en SEO uit regio Utrecht46% procent van alle pagina's op deze blog staan in de top 10 van Google (2021). Denk jij erover je Google SEO uit te besteden, maar niet aan een SEO agency? Vanuit de regio Utrecht doe ik een contentanalyse via Google Search Console, SE-Ranking en Google Ads (SEA). Samen met uw organisatie werk ik toe naar toegankelijke, begrijpelijke én bruikbare content. In de vorm van SEO teksten, fotografie en ook video. Kwaliteitsgericht en op de lange termijn. Zodat uw organisatie voortaan aan de weg timmert met hogere online zichtbaarheid. Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan  [email protected] of bel even: 06 – 23661106.