Deze Corona cartoon, corona tekening of corona strip of humor is gratis en vrij te gebruiken in twee gevallen:


Corona cartoon, Corona tekening, Corona strip

Gebruik van de Corona cartoon is toegestaan. Het gebruik is vrij mits de bron vemeld wordt. Geen copyrights verschuldigd. Bronvermelding is dus vereist, met link, zoals bovenin dit artikel is vermeld (CC ). Voor opslaan is dit de printversie.

corona cartoon tekening strip vrij gebruik cc rechtenvrij web gerbengvandijk nl

Deze corona cartoon of corona tekening of corona strip, mag vrij gebruikt worden, CC creative commons licentie :
vermelding en is deze link naar gerbengvandijk nl is vereist bij gebruik van deze corona afbeelding of illustratie.

 

Wat is het verhaal achter deze corona cartoon?

De maker van deze corona cartoon woont in de wijk Engb##gerd te B#nnik. De Cartoon is veranderd naar algemenere straatnamen. Zodat andere wijkverenigingen of wijkkranten de corona illustratie gratis kunnen gebruiken. Toen de corona tekening over de wijk werd gemaakt, heetten de straatnamen: Huil van de Vechtlaan, Johan De Disselstraat, Baan van Infectio. Varianten op de lokale namen van straten in de wijk. Nu dus veranderd naar ondermeer Prinses Beatrixstraat en Prins Bernardlaan. Overigens straatnamen die in B#nnik wel te vinden zijn in de Oranjebuurt. Deze corona strip heeft in de wijkkrant van Engb##gerd gestaan van juli 2020. De cartoonist begon begin maart 2020 met een nieuwe baan. En kwam daags daarna in de lock-down terecht. De kampeervakantie naar Spanje was lang onzeker, maar er gloort weer hoop. En verder ligt zijn wijk nog lang overhoop vanwege rioolvervangingswerkzaamheden. Een langlopend project van de gemeente. Hij maakte eerder een stripverhaal over de Rioolramp die fictief zou kunnen gebeuren. Naast klimaatverandering, Eikenprocessierupsen en extreme droogte is er nauwelijks iets aan de hand in zijn wijk. Zelfs racisme komt relatief weinig voor, omdat vrijwel iedereen blank en welvarend is in zijn buurt. Dus al met al goede leefbaarheid. En veel fantasie. Humor volgens sommigen.

Corona & thuiswerken humor cartoon

Of Corona thuiswerken humor is of grappig is, dat zal wel van persoon tot persoon verschillen. Ook zijn er mensen wellicht werkloos geworden door Corona (Covid-19). De meest korte tekst die ik daarop kon bedenken was: “Mijn normale baan is naar de maan.”.

corona cartoon thuiswerken humor vrij gebruik met bronvermelding gerbengvandijk nl

corona cartoon thuiswerken humor vrij gebruik met bronvermelding gerbengvandijk nl

 

Bekijk corona cartoon via dit bericht. Zie trouwens ook wat tips voor inrichten van de thuiswerkplek.

 

arbo werkplek inrichten thuis bol com kopen

 

Groet,

Gerben G van Dijk.